Vil du designe og selge kjøkken hos Kvik på Tiller?

Kvik er en av de største leverandørene av kjøkken, bad og garderobe i Europa, med mer enn 170 butikker i 13 land. Kjeden er i sterk vekst, og har i dag over 30 butikker i Norge. Kvik har kunder både innen privat- og forretningsmarkedet.

Kvik Tiller eies av samme franchisetaker som eier butikkene på Lade og Stjørdal.

Kvik Tiller forsterker laget. Er du vår nye, engasjerte selger?

Kvik Tiller åpnet dørene i 2018. Butikken er knyttet til Kvik Lade og Stjørdal og virksomheten har i dag 18 dyktige og motiverte ansatte. Her finner du en dedikert og entusiastisk gjeng, som har passion for  – og lykkes med! – å skape de virkelig gode kundeopplevelsene. Butikkene på Lade og Tiller har mottatt en rekke utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt og vi håper selvfølgelig vår nye selger vil bidra til ytterligere utmerkelser. 

Som ny hos Kvik Tiller får du tilgang til en strukturert og innholdsrik onboardings- og opplæringsperiode. Vi håper at du som starter hos Kvik Tiller har lyst til å lære - du vil få alle verktøy for å lykkes. 

Som selger i Kvik er målet klart: du skal designe og selge lekre kjøkken-, baderoms- og garderobeløsninger til kunder som vil realisere sine drømmer. For å bli en god selger hos Kvik, må du være en god relasjonsbygger, og du må like å stå på for å finne løsningen som passer kundens budsjett og stil. Du følger kunden gjennom hele prosessen, fra første tegnetime til kjøkkenet er ferdig montert.

Vi ser etter deg som:  

 • har salgserfaring og elsker å bygge opp gode salg! Du må gjerne ha erfaring fra bransjen, men rett innstiling og vilje kan kompensere for erfaring. 
 • har gode kommunikasjonsegenskaper og er god til å skape relasjoner med kunder
 • mestrer å ha mange baller i lufta, men jobber strukturert
 • har generelt gode datakunnskaper (gjerne grafiske programmer), og ikke er redd for å lære deg ny programvare.
Det er en fordel om du har interesse for faget, og et blikk for estetiske og praktisk gode innredningsløsninger.
Hos Kvik Tiller og Trondheim blir du en del av et team som har fokus på utvikling og resultater, men hele tiden med et glimt i øyet! 

Kvik Tiller tilbyr:  
 • en trygg arbeidsplass i et firma som legger til rette for personlig utvikling og at du skal lykkes
 • god og tilpasset opplæring i Norge og Danmark på Kviks Business Academy
 • gode lønnsbetingelser med bonusordning (uten tak!)

Kvik har vært i Trondheim siden 2007 og har gått fra å være en liten utfordrer til å ha etablert seg som en av bransjens mest solide aktører i Trondheim og omegn – og med stadig økende omsetning hvert år. 
Ikke nøl med å søke, vi vurderer kandidater fortløpende. Velkommen som søker!

Har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med Solveig Stormo Kvam i rekrutteringsselskapet Cappa, mail: solveig.kvam@cappa.no, mob. 958 46 064. 

Føler du deg klar for å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert i august, men vi ønsker at du søker snarlig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Kvik

Arbeidssted:

Trondheim

Adresse:

Ivar Lykkes vei 3
7075 TILLER

Søknadsfrist:

Vi behandler søknader fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Guro Karlstad

Rådgiver

+4798862051

guro.karlstad@cappa.no

 

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no