Vil du drive din egen butikk i Nordfjordeid?

Narvesen ble etablert i 1894 og er kiosken med stor K. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i 125 år. Det er 300 kiosker i hele Norge, med over 140 000 kundebesøk hver dag.

Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience. Reitan Convenience er en av Europas største servicehandelselskaper. Selskapet omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine Roasters i Litauen, Latvia og Estland. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle sine land.

Vil du drive din egen butikk? Nå har du muligheten til å bli Kjøpmann for Narvesen i Nordfjordeid! Vi ser etter deg med kremmerinstinkt, gode lederegenskaper og engasjement til denne muligheten!

Som Kjøpmann i Narvesen blir du driver av din egen virksomhet, med det fulle ansvaret for egen butikk og ansatte. Vi ser etter deg som trives i kontakten med kundene bak kassa og elsker å selge mat og drikke til travle kunder. Du jobber kontinuerlig med forbedring av drift og resultat, og bruker dine kreative evner til å skape aktivitet i butikken. Sammen med dine ansatte sørger du for en skinnende ren butikk hver dag, og dere møter kunder med service av ypperste kvalitet. 

Narvesen i Nordfjordeid ligger flott plassert i sentrum, og Kjøpmann har stor frihet til å skape aktiviteter i og rundt butikken. Sommersesongen er stor med mange tilreisende turister til Nordfjordeid. Narvesen brukes av «folk på farta» og er kjent for sine gode mat- og drikkeløsninger. Denne butikken har stort potensiale i mat og drikke – som kan generere god inntjening. I sommersesong er også salg av is et fokusområde.

Vi ser etter deg som

 • ønsker å drive egen butikk
 • har god økonomisk forståelse
 • er fleksibel og har stor arbeidskapasitet
 • er selvstendig og resultatorientert
 • har erfaring fra butikk eller annen relevant salgserfaring

I rollen som Kjøpmann i Narvesen samarbeider du tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du får grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. RCN tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, salg og ledelse. RCN skal være et godt sted å arbeide, og servicekontoret støtter og hjelper deg innenfor alle områdene av butikkdrift. For dyktige og hardtarbeidende mennesker er det muligheter til å utvikle seg videre, både internt i RCN og i Reitangruppen for øvrig.

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!

Vil du vite mer om hva det innebærer å være Kjøpmann i Narvesen? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til eline.snerlebakken@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Eline Snerlebakken eller Fredrik Hjortdal i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.

Ønsker du å søke?

 • Last opp en CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Reitan Convenience

Arbeidssted:

Nordfjordeid

Adresse:

Eidsgata 9
6770 Nordfjordeid

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik Hjortdal

Rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no