Vil du drive din egen butikk på Finnsnes?

Narvesen ble etablert i 1894 og er kiosken med stor K. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i 125 år. Det er butikker i hele Norge, med over 140 000 kundebesøk hver dag.

Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience. Reitan Convenience er en av Europas største servicehandelselskaper, og har en markedsledende posisjon i alle sine land.

Bli Kjøpmann for Narvesen!

Narvesen på Finnsnes ligger fint plassert på AMFI Finnsnes, og kan til tross for pandemien vise til en stabilt god omsetning de siste årene. Butikken tilbyr mat og drikke til kunder og ansatte på senteret, og har et potensial for også videre vekst innen disse varegruppene. 
Vi har mer informasjon om butikkens omsetning, salg i varegrupper etc., og forteller gjerne mer om det om du er nysgjerrig og tror dette kan være en mulighet for deg!

Som Kjøpmann i Narvesen blir du driver av din egen butikk. Vi ser etter deg som elsker den gode dialogen med kunder, og trives med å selge mat og drikke. Du har fokus på å skape aktivitet og gode resultater i butikken. Sammen med dine ansatte sørger du for en attraktiv butikk og hyggelig handleopplevelse.

Vi ser etter deg som:

  • ønsker å drive din egen butikk, i en kjede med gode opplæringsrutiner og systemer
  • har interesse for å skape utvikling og resultater. Du har gjerne kjennskap til butikkøkonomi og/eller økonomisk forståelse
  • ønsker å bidra til arbeidsplasser i Finnsnes
Har du erfaring fra butikk eller salg er det en fordel, men det er ikke et krav. Vi ønsker først og fremst å komme i kontakt med deg som ønsker å drive din helt egen butikk!

I rollen som Kjøpmann i Narvesen samarbeider du tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du får grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. RCN tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, salg og ledelse. På sikt er det muligheter til å utvikle seg videre, både internt i RCN og i Reitan for øvrig. Som Kjøpmann må du stille med økonomisk sikkerhet, men du trenger ikke investere i utstyr m.m.

Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med Eline Snerlebakken (eline.snerlebakken@cappa.no eller tlf: 913 75 487) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Er du klar for å bli Kjøpmann?

  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad.
  • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn herfra og oppdatere profilen din. 
  • Søknader blir vurdert i august, men vi ønsker at du søker snarlig.
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Reitan Convenience

Arbeidssted:

Finnsnes

Adresse:

Storgata 11
9300 Finnsnes

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no