Vil du drive Domino’s i Porsgrunn?

Domino’s Pizza er en amerikansk pizzakjede etablert i 1960, og er i dag ansett som verdens største merkevare innen pizzamarkedet med en betydelig virksomhet innen pizzalevering. På verdensbasis har de mer enn 16 500 restauranter i over 92 internasjonale markeder. I Norge har Domino’s vært etablert siden 2014, og er i dag Norges tredje største pizzaleverandør med over 42 avdelinger fordelt over hele landet.

Har du erfaring fra Restaurantbransjen? Da kan dette være muligheten for deg!

Domino’s regnes som verdens største merkevare innen pizza og med sine 400 000 ansatte fordelt på over 19 000 utsalg er Domino's verdens største pizzaselskap. Med nye eiere og profilerte kokker på laget skal Domino’s også bli pizzavinneren i Norge, og nydelige pizzaopplevelser skal skapes landet rundt.

I Porsgrunn har Domino's i dag en godt etablert avdeling sentralt i Storgata. Domino's har lang historikk i området og er blant annet partner av Odds Ballklubb. Til denne avdelingen søker vi deg som tar eierskap og leder dine ansatte ved å engasjere og inspirere. Vi tror du er initiativrik og kreativ med lokale markedsaktiviteter. Kanskje har du allerede nye ideer for hvordan du skal være med å utvikle Domino's videre?

Som franchisetaker har du ansvar for drift og resultater, men først og fremst skal du være en servicehelt og lede dine ansatte. Når du driver Domino's må du kunne multitaske, til tider koker det - og det må du like! For å skape de gode opplevelsene må maskineriet være solid. Her skal ansatte utvikles og være topp motiverte, slik at din butikk blir kundens foretrukne pizzaleverandør.

Nysgjerrig på hverdagen som franchisetaker i Domino's? Vi har snakket med Arjeta, som er franchisetaker i Domino's Arendal: https://cappa.no/arjeta-ibishi-om-hverdagen-som-franchisetaker-i-dominos/

Vi tror at du:
 • elsker pizza, og er opptatt av godt håndverk og har ambisjoner
 • har kjennskap til nærområdet rundt avdelingen du skal ta over
 • har stor arbeidskapasitet og trives i en hektisk arbeidshverdag
 • kontinuerlig søker nye og bedre måter jobbe på
 • er en entusiastisk leder som digger å lage god stemning for ansatte og kunder
Som driver av Domino's i Porsgrunn får du:
 • support fra et sterkt konsept med lang erfaring og stor suksess med franchise som driftsform
 • solid støtte til markedsføring både lokalt og nasjonalt
 • en grundig, strukturert og profesjonell opplæring - her skapes grunnlaget for din suksess!
 • støtte og support rundt administrative rutiner knyttet til driften
For å bli franchisetaker i Domino’s må du kunne stille med noe startkapital. Du får hjelp til å utforme businessplan og budsjetter slik at du er godt rustet for å starte din egen bedrift. I Domino's er det gode inntjeningsmuligheter!

Har du spørsmål eller er nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes der du bor, er du velkommen til å ta kontakt med Fredrik M. Vegsgaard i rekrutteringsselskapet Cappa (fredrik.vegsgaard@cappa.no).
Søknader blir vurdert i august, men vi ønsker at du søker snarlig. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Klar for å søke?
 • NB! We do not accept applications by mail, please apply through the system  / På grunn av GDPR kan vi ikke motta CV og søknader på mail, søk gjennom lenken i annonsen.
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!
 

Domino's Pizza

Arbeidssted:

Porsgrunn

Adresse:

Storgata 106
3921 Porsgrunn

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no