Vil du drive helt egen øl-butikk? Nå kan du ta over Gulating Ølutsalg i Gamlebyen!

Gulating Gruppen AS har på kort tid blitt landets største uavhengige kjede for ølutsalg og puber med fokus på håndverksøl. Det som startet i 2011 med en liten bryggeripub i Dale i Sunnfjord har nå vokst til hele 22 ølutsalg og 7 puber, og Gulating Gruppen AS har en klar vekststrategi både nasjonalt og internasjonalt.

Gulating er en utfordrer i dagens marked hvor få, store og sterke aktører kontrollerer det meste innen dagligvarehandelen, og der mye av det gode og spennende ølet som produseres ikke får hylleplass eller når fram til forbrukerne. Gulating vil gjøre dette mangfoldet tilgjengelig for det norske folk. Gulatings mantra er derfor: «La folket bestemme»!

Gulating - la folket bestemme!

Gulating er i sterk vekst og har per i dag 22 ølutsalg og 7 puber i Norge. De har på kort tid blitt landets største uavhengige kjede for ølutsalg og puber med fokus på håndverksøl.  

Nå kan du overta den veletablerte, flotte butikken i Gamlebyen i Fredrikstad! Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å eie og drive din helt egen butikk.  Er dette muligheten du har ventet på?

Butikken ligger flott til i den ærverdige Gamlebyen i Fredrikstad, med høysessong både jul og sommer. Butikken opplever god synergi med Gulating Pub som ligger i samme bygg, og har et godt rykte blant næringsdrivende, leverandører og kunder i Fredrikstad/ Østfold. Her har du muligheten til å ta over en godt innarbeidet butikk med mange faste kunder og dyktige ansatte. Butikken har en aktiv facebookside med 2200 følgere og en egen instagramkonto, samt jevnlig mediedekning i Fredrikstad Blad og Sarpsborg Arbeiderblad. 

I tillegg har du som franchisetaker mulighet for: 

 •  Pop-up butikk på lokale kjøpesentere.

 • Levering av øl til bedriftsfester.

 • Ølsmakinger, utleie av tappetårn og growler filling.

Ideen bak Gulating

Mikrobryggeriene har hatt en fantastisk fremvekst i Norge det siste tiåret. Likevel har det vært vanskelig for de mindre bryggeriene å hevde seg blant de store kommersielle aktørene. Dette er bakgrunnen til idéen Gulating og etableringen av selskapet i 2011 – distribusjon av alt det gode ølet som brygges rundt omkring i vårt vidstrakte land.

Hvem ser vi etter?

Du kan være en erfaren butikksjef, en kremmer fra restaurantbransjen eller en dyktig selger på jakt etter nye muligheter. Det viktigste er at du:

 • har et sterkt engasjement og brennende ønske om å lykkes.

 • har god økonomisk forståelse.

 • er en leder som kan inspirere og motivere ansatte til å yte sitt beste.

 • evner å jobbe strukturert og ta gode beslutninger.

 • er selvstendig, løsningsorientert og fleksibel.

Som franchisetaker i Gulating blir du en del av et gjensidig samarbeid i et velfungerende og attraktivt franchisesystem. Du får tilgang til "alt" mikrobryggeriøl i Norge samt noe import fra utenlandske bryggerier gjennom Gulatings egen distribusjonskanal. Du blir eier og driver av din egen bedrift med tilgang til verktøyene du trenger for å lykkes, samtidig stort handlingsrom og frihet i konseptet til å påvirke din lokale butikk.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med rådgiver Fredrik Hjortdal eller Eline Snerlebakken i rekrutteringsselskapet Cappa.


Ønsker du å søke?

 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.

 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 

 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.

 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.

 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Gulating Gruppen

Arbeidssted:

Fredrikstad

Adresse:

Kirkegata 28b
1632 GAMLE FREDRIKSTAD

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik Hjortdal

Rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no