Vil du drive REMA 1000 Ålingen?

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. I dag har de over 600 butikker fra nord til sør.

Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.


Vi ser etter en butikksjef/Kjøpmann til den etablerte butikken REMA 1000 Ålingen. Du får totalansvar for driften, samt personal- og resultatansvar. Vi søker deg som er levende opptatt av butikkdrift og trives like godt ved butikkhyllene som bak kassa og på kontoret. Du har stor arbeidskapasitet, sørger for at butikken er ryddig og organisert til enhver tid og motiveres av å skape gode resultater.

Denne muligheten innebærer at du starter som butikksjef (fast ansatt). På sikt kan du tre inn i rollen som Kjøpmann (selvstendig næringsdrivende). Du vil få grundig opplæring, og tilgang til nyttige verktøy som REMA 1000 har utviklet i over 40 år.  Du får også tett oppfølging fra regionskontoret, enten det gjelder økonomi, drift eller personal. Alt dette vil gi deg gode forutsetninger for å lykkes.

REMA 1000 Ålingen har et bruttoareal på 1246 kvm og nettoareal (salgsareal) på 822 kvm. Butikken er lett tilgjengelig for kundene med inngang fra 1. etasje i senteret via rulletrapp, samt egen inngang i underetasjen og parkering rett utenfor døren.

Vi ser etter deg som

  • har et sterkt engasjement og brenner for butikkdrift.
  • kan vise til gode resultater fra butikkledelse eller tilsvarende roller.
  • har god økonomisk forståelse.
  • er en leder som kan inspirere og motivere ansatte til å yte sitt beste.
  • har stor arbeidskapasitet og evner å jobbe strukturert.

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Ønsker du mer informasjon om muligheten? Ta kontakt med Eline Snerlebakken (Mob: 913 75 487) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke?

  • Last opp en CV og kortfattet søknad.
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Rema 1000

Arbeidssted:

Ål

Adresse:

Myren 19
3570 Ål

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no