Vil du drive REMA 1000 Honningsvåg?

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. I dag har de over 600 butikker fra nord til sør.

Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet. Konseptet er lønnsomt, ikke bare for sine kjøpmenn og bedriften – men også for kundene.

Bli Kjøpmann for REMA 1000 Honningsvåg!

REMA 1000 Honningsvåg er en flott butikk, drevet av en dyktig Kjøpmann. Dagens Kjøpmann velger å gi seg etter mange år og vi søker hans etterfølger. Som ny Kjøpmann for REMA 1000 Honningsvåg tar du over en stor og velfungerende butikk med et salgsareal på 1298 m². Butikken flyttet inn i nytt bygg i 2011. Den har en flott beliggenhet og gode parkeringsmuligheter. Omsetningen i butikken var på ca. 72 mill. kroner netto i 2019.

I rollen som Kjøpmann i REMA 1000 blir du eier av din egen bedrift. Det innebærer totalansvar for driften, samt personal- og resultatansvar. Vi søker deg som er levende opptatt av butikkdrift og trives like godt ved butikkhyllene som bak kassa og på kontoret. Du har stor arbeidskapasitet, og sørger for at butikken er ryddig og organisert til enhver tid. Du motiveres av å skape resultater, både for deg selv og butikken.

REMA 1000 tilbyr stort handlingsrom i et velfungerende og lønnsomt franchisesystem. Kjeden har i over 40 år utviklet nyttige verktøy som gir deg gode forutsetninger for å lykkes. Som ny Kjøpmann i REMA 1000 får du grundig opplæring. Du får også tett oppfølging fra ditt regionskontor, enten det gjelder økonomi, drift eller personal. 

Vi ser etter deg som

 • har et sterkt engasjement og brenner for butikkdrift.
 • kan vise til gode resultater fra butikkledelse eller tilsvarende roller.
 • har god økonomisk forståelse.
 • er en leder som kan inspirere og motivere ansatte til å yte sitt beste.
 • har stor arbeidskapasitet og evner å jobbe strukturert.

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Det kreves noe egenkapital for å bli Kjøpmann.
Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Eline Snerlebakken (eline.snerlebakken@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad.
 • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn herfra og oppdatere profilen din. 

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Rema 1000

Arbeidssted:

Honningsvåg

Adresse:

Nordkappveien 28B
9750 Honningsvåg

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no