Vil du drive REMA 1000 Meierigata på Finnsnes?

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. I dag har de over 600 butikker fra nord til sør.

Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.

Er du en motiverende leder som ønsker en karriere i REMA 1000?

Nå kan du bli daglig leder for REMA 1000 Meierigata! 

I rollen som daglig leder (fast ansatt) har du ansvar for den daglige driften av butikken, samt personal- og resultatansvar. På sikt er det mulighet for å bli Kjøpmann (selvstendig næringsdrivende) for butikken. Vi ser etter deg som er levende opptatt av butikkdrift og trives like godt ved butikkhyllene som bak kassa og på kontoret. Du har stor arbeidskapasitet, sørger for at butikken er ryddig og organisert til enhver tid og motiveres av å skape gode resultater.

Du vil få grundig opplæring og tilgang til nyttige verktøy som REMA 1000 har utviklet i over 40 år. Som daglig leder får du også tett oppfølging fra regionskontoret, enten det gjelder økonomi, drift eller personal. Alt dette vil gi deg gode forutsetninger for å lykkes.

REMA 1000 Meierigata har et bruttoareal på 1208 kvm og nettoareal (salgsareal) på 771 kvm. Butikken ligger på AMFI Finnsnes, er lett tilgjengelig for kundene og deler inngang med blant annet Vinmonopolet. Butikken åpnet dørene første gang i 2018, og er en ny og flott butikk med stort potensial.

Vi ser etter deg som

  • brenner for butikkdrift
  • kan vise til gode resultater fra butikkledelse eller tilsvarende roller
  • har god økonomisk forståelse
  • er en leder som kan inspirere og motivere ansatte til å yte sitt beste
  • har stor arbeidskapasitet og jobber strukturert

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Ønsker du mer informasjon om muligheten? Ta kontakt med Eline Snerlebakken (Tlf: 913 75 487) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke?

  • Last opp en CV og kortfattet søknad.
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Rema 1000

Arbeidssted:

Finnsnes

Adresse:

Meierigata 2
9300 Finnsnes

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no