Vil du drive verdens nordligste Narvesenkiosk?

Narvesen ble etablert i 1894 og er kiosken med stor K. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i 125 år. Det er butikker i hele Norge, med over 150 000 kundebesøk hver dag.

Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience. Reitan Convenience er en av Europas største servicehandelselskaper, og har en markedsledende posisjon i alle sine land.

Vil du drive din egen Narvesenbutikk med en flott beliggenhet og stort potensial?

Narvesen i Honningsvåg ligger sentralt og godt til i byen, like ved hurtigruteterminal og havna. Det er en koselig kiosk som besøkes av både lokale kunder og tilreisende. Etter noen magre år, er nå turiststrømmen tilbake, med nærmere 200 cruisebåtanløp i løpet av 2023. I tillegg til å være et godt sted for turister, så er Narvesen i Honningsvåg en trygg havn for byens lokalbefolkning. Et godt utvalg av salte og søte fristelser i tillegg til varm og kald mat/drikke er noe av det du finner her. Butikken har et stort potensial for videre vekst i disse varegruppene. 

Som Kjøpmann i Narvesen blir du driver av din egen butikk. Vi ser etter deg som ønsker å sette ditt særpreg på kiosken i Honningsvåg, og skape en tydelig identitet. Du liker å by på deg selv, og er aktiv på butikkens plattformer i sosiale medier for å skape oppmerksomhet rundt f.eks. kampanjer. Vi tror at du trives med å lage og selge mat og drikke, og elsker den gode dialogen med både faste og tilreisende kunder. Du skaper god stemning og entusiasme i butikken. Sammen med dine ansatte sørger du for en attraktiv butikk og en hyggelig handleopplevelse for alle som kommer innom.

Vi ser etter deg som:

  • ønsker å drive din egen butikk i en kjede med gode opplæringsrutiner, oppfølging og systemer
  • har interesse for å skape utvikling og resultater
  • har god økonomisk forståelse og gjerne kjennskap til butikkøkonomi
  • er selvstendig og resultatorientert

Har du erfaring fra butikk eller salg er det en fordel, men det er ikke et krav. Vi ønsker først og fremst å komme i kontakt med deg som ønsker å drive din helt egen butikk! I rollen som Kjøpmann i Narvesen samarbeider du tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du får grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk.
RCN tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, salg og ledelse. På sikt er det muligheter til å utvikle seg videre, både internt i RCN og i Reitan for øvrig. Som Kjøpmann må du stille med økonomisk sikkerhet, men du trenger ikke investere i utstyr m.m.

Ønsker du mer informasjon? 
Ta gjerne kontakt med Mona Storvik (mona.storvik@cappa.no / tlf: 948 84 048)  eller Solveig Kvam (solveig.kvam@cappa.no / tlf: 958 46 064) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Er du klar for å bli Kjøpmann?

  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad.
  • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn herfra og oppdatere profilen din. 
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Kjøpmann
Arbeidsgiver:
Reitan Convenience
9750 Honningsvåg
Holmen 4
På nett
www.narvesen.no
Facebook
Søknadsfrist
Vi vurderer søknader fortløpende
Arbeidssted
Honningsvåg

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Mona Storvik

Researcher

+4794884048

mona.storvik@cappa.no

Bildegalleri