Vil du drive YX 7-Eleven på Reknes i Molde?

7-Eleven Norge er en del av Reitan Convenience, som er et av Europas største servicehandelselskaper. 7-Eleven har vært etablert i Norge siden 1986, og i 2008 ble de første 7-Eleven langs veistasjonene åpnet. I 2018 ble det inngått en samarbeidsavtale med YX. YX og 7-Eleven tilbyr kundene i dag et moderne og godt tilbud langs norske veier.

Ønsker du å drive din egen butikk?

Til butikken på Reknes i Molde ser vi nå etter ny Kjøpmann. Har du kremmerinstinkt, gode lederegenskaper og et ønske om å drive din egen virksomhet kan dette være muligheten du ikke vil gå glipp av!

Som Kjøpmann blir du eier av din egen butikk. Det innebærer ansvar for den daglig driften, inkludert personal- og resultatansvar. Som leder er du god til å engasjere og inspirere. Vi ser etter deg som vet at gode prestasjoner skapes gjennom tillit og ansvar til dine medarbeidere. Trygge og motiverte medarbeidere møter kundene med med service av ypperste kvalitet.

I rollen som Kjøpmann må du ha et overordnet blikk på stasjonsdriften, samtidig som du tar del i varierte oppgaver gjennom dagen. Sammen med dine ansatte sørger du for at butikken er innbydende og ren til enhver tid. Du jobber kontinuerlig med forbedring av rutiner, drift og resultat.

YX 7-Eleven Reknes ligger godt synlig langs Julsundvegen, en trafikkåre for inn- og utfart til Molde. Den ligger lett tilgjengelig og er et fast stoppested og en pauseplass for mange. Stasjonen har et innbydende uteområde med bilvask, drivstoffpumper og parkeringsplasser. YX 7-Eleven leverer energiske butikker som fokuserer på mat, måltidsløsninger, kaffe, bakervarer og gode kundeopplevelser!

Vi ser etter deg som

 • ønsker å drive egen butikk
 • har erfaring med butikkdrift, gjerne ledererfaring
 • har god økonomisk forståelse, og ønsker å skape gode resultater
 • er fleksibel og trives med en variert hverdag

I rollen som Kjøpmann i YX 7-Eleven blir du en del av et veletablert franchisesystem og du samarbeider tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du får grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. RCN tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, salg og ledelse. For dyktige og hardtarbeidende mennesker er det muligheter til å utvikle seg videre, både internt i RCN og i Reitangruppen for øvrig.

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!

Vil du vite mer om hva det innebærer å være Kjøpmann i YX 7-Eleven? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til ine.gunnersen@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Ine Gunnersen i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.

Ønsker du å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Kjøpmann
Arbeidsgiver:
Reitan Convenience
6412 Molde
Julsundveien 54
På nett
7-eleven.no/
Facebook
Søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
Arbeidssted
Molde

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Ine Maria Gunnersen

Rådgiver

+4790078560

ine.gunnersen@cappa.no

Mona Storvik

Researcher

+4794884048

mona.storvik@cappa.no

Bildegalleri