Vil du eie og drive den NYE Sunkost på Down Town?

Sunkost er Norges største faghandelskjede, målt både i omsetning og antall butikker. Sunkost skal være den ledende fagbutikken som veileder og inspirerer til en sunnere livsstil, gjennom helhetlig og bærekraftig kostholds-, personlig pleie og livsstilsprodukter. Sunkst har over 100 butikker og vil ekspandere videre i årene som kommer. Visjonen er å "bidra til å skape en sunnere verden". De fire kjerneverdiene, kunnskapsrike, pålitelige, inspirerende og ambisiøse, står sentralt hos Sunkost. Hver eneste dag gjør de sitt ytterste for å inspirere og veilede til en mer helhetlig, bærekraftig og sunnere livsstil. Og prikken over i-en er deres slogan, "Vi kan".

Sunkost har i over 30 år satt sunnhet og helse i fokus, og nå kan du bidra til en sunnere livsstil for folk flest!

Sunkost opplever sterk vekst i et marked der flere og flere er opptatt av sunnhet og god helse. I mer enn 10 år har Sunkost hatt en stabil og godt drevet butikk på Down Town. I november skal butikken flytte inn i nye, flotte lokaler rett ved hovedinngangen og Meny. I den forbindelse ser vi etter ny driver/eier. Dette blir en butikk med krembeliggenhet og stort potensiale.

Er du opptatt av helse og sunn livsstil, interessert i mennesker, og har et ønske om å yte god service? Da kan rollen som franchisetaker i Sunkost være muligheten du har ventet på!

Du vil bli aktiv i den daglige driften og ha ansvar for personalet, salg og butikkens resultater. Som den dyktige lederen du er sørger du for å motivere og utvikle dine kollegaer i hverdagen, og skape entusiasme og engasjement i butikken. Du forhandler veldokumenterte produkter innen kategorier som kosttilskudd, naturlig hudpleie, trening, mat og drikke. Du vil drive ditt eget aksjeselskap og være ansatt som daglig leder. Du får hjelp og støtte til driften, her trenger du ikke erfaring i drift av selskap fra før. Som ansatt i eget selskap har du krav på akkurat de samme støtteordninger fra staten som om du skulle være ansatt et annet sted.      

Vi ser etter deg som 

 • ønsker å inspirere og veilede til en mer helhetlig, bærekraftig og sunnere livstil
 • er en trygg leder som motiverer og tar godt vare på dine medarbeidere
 • trives med mennesker og brenner for salg og service
 • er resultatorientert og god til å gjennomføre
 • har mulighet til å gå inn med noe egenkapital og/eller lån
 • kan starte opplæring rundt 1. november i år, og være klar til åpning mot slutten av november

Sunkost tilbyr

Sunkost vant prisen "Årets Franchisekjede 2024" for sitt gode franchisesystem og imponerende fremgang de siste årene. I Sunkost får du tilgang til et gjennomprøvd konsept, et kjent merkenavn og kvalitetsprodukter. Du får gode innkjøpsbetingelser gjennom egen grossist, felles markedsføring og moderne butikkdatasystem. Kundene skal oppleve en inspirerende og sømløs handel både på nett og i butikk, og kunden velger selv hvordan det skal handles – om det er "klikk og hent" vil salget tilfalle butikken. Sunkost har etablert bransjens beste opplæringsprogram, og setter sin ære i at de som jobber i Sunkost skal være best både på kunnskap og i å yte fantastisk service. Hos Sunkost er det ukentlige kurs for alle ansatte.

Her driver du ditt eget firma i trygge rammer, og får råd når det gjelder både etablering, finansiering og drift. På sikt kan det være muligheter for å overta driften av en eller flere Sunkost-butikker i regionen om man har slike ambisjoner. Du vil også kunne få mulighet til å utdanne deg til Helsekostveileder via Tunsberg Medisinske Skole.

Som franchisetaker vil du bidra til å gjøre livet litt sunnere og litt bedre - for mange!
 

Down Town

Down Town er et stort senter i Porsgrunn, med 75 butikker og en omsetning på over 1 milliard i 2023. Nye Downtown rommer 140 boliger og ytterligere 2.500 kvadratmeter til handel, servering, helse og fellesfunksjoner. Eierne Scala Eiendom knytter senteret opp mot resten av byen rent arkitektonisk og innlemmer også Grängeshallen.
Du kan lese mer om senterets utvikling her: https://scalaeiendom.no/startskuddet-har-gatt-for-a-fylle-grangeshallen/

Vil du vite mer? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til frode.finsrud@cappa.no for å få tilsendt en beskrivelse av prosjektet.
 • Ta kontakt med Frode Finsrud (mobil: 901 77 103) i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål. 


Ønsker du å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende. 
 • Grunnet ferie vil det kunne ta litt tid før du får tilbakemelding.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  


Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Franchisetaker / eier
Arbeidsgiver:
Sunkost
3921 Porsgrunn
Kulltangv 70
På nett
https://sunkost.no/
Facebook
Søknadsfrist
Snarest, søknader vurderes fortløpende
Arbeidssted
Porsgrunn

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

Silje Hornsnes

Rådgiver

+4795869693

silje.hornsnes@cappa.no

Bildegalleri