Vil du eie og drive Sunkost på Valentinlyst i Trondheim?

Sunkost er Norges største faghandelskjede, målt både i omsetning og antall butikker. Sunkost skal være den ledende fagbutikken som veileder og inspirerer til en sunnere livsstil, gjennom helhetlig og bærekraftig kostholds-, personlig pleie og livsstilsprodukter. Sunkst har over 100 butikker og vil ekspandere videre i årene som kommer. Visjonen er å "bidra til å skape en sunnere verden". De fire kjerneverdiene, kunnskapsrike, pålitelige, inspirerende og ambisiøse, står sentralt hos Sunkost. Hver eneste dag gjør de sitt ytterste for å inspirere og veilede til en mer helhetlig, bærekraftig og sunnere livsstil. Og prikken over i’en er deres slogan, "Vi kan".

Sunkost har i over 30 år satt sunnhet og helse i fokus, og nå kan du bidra til en sunnere livsstil for folk flest!

Sunkost opplever sterk vekst i et marked der flere og flere er opptatt av sunnhet og ser verdien av god helse. Vi søker en engasjert franchisetaker til den nye Sunkost-butikken som skal åpne på Valentinlyst i Trondheim juli 2024. Er du opptatt av helse og sunn livsstil, interessert i mennesker, og et ønske om å yte god service? Da kan rollen som franchisetaker i Sunkost være muligheten du har ventet på!

Du vil bli aktiv i den daglige driften og ha ansvar for personalet, salg og butikkens resultater. Som den dyktige lederen du er sørger du for å motivere og utvikle dine kollegaer i hverdagen, og skape entusiasme og engasjement i butikken. Du forhandler veldokumenterte produkter innen kategorier som kosttilskudd, naturlig hudpleie, trening, mat og drikke. Butikken vil bli godt synlig og den eneste helsekostbutikken på Valentinlyst.

Vi ser etter deg som: 

 • er en trygg og inspirerende leder som bygger gode team
 • har erfaring fra butikkdrift og brenner for salg og service
 • er genuint opptatt av helse, livsstil og sunnhet
 • er resultatorientert og god til å gjennomføre
 • har mulighet til å gå inn med noe egenkapital og/eller lån i eget selskap

Sunkost tilbyr

Sunkost vant prisen "Årets Franchisekjede 2024" for sin imponerende suksess. I Sunkost får du tilgang til et gjennomprøvd konsept, et kjent merkenavn og kvalitetsprodukter. Du får gode innkjøpsbetingelser gjennom egen grossist, felles markedsføring og moderne butikkdatasystem. Kundene skal oppleve en inspirerende og sømløs handel både på nett og i butikk, og kunden velger selv hvordan det skal handles – om det er "klikk og hent" vil salget tilfalle butikken. Sunkost har etablert bransjens beste opplæringsprogram, og setter sin ære i at de som jobber i Sunkost skal være best både på kunnskap og i å yte fantastisk service. Her driver du ditt eget firma i trygge rammer, og får råd når det gjelder både etablering, finansiering og drift.

Som franchisetaker vil du bidra til å gjøre livet litt sunnere og litt bedre - for mange!
 

Valentinlyst

Valentinlyst er et populært nærsenter på Tyholt/Strindheim i Trondheim og et naturlig treffsted for lokalbefolkningen. Senteret rommer 16 butikker som dekker bransjer som apotek, vinmonopol, optiker, bokhandel, parfymeri, dyrebutikk, dameklær, kiosk, hus & hjem, frisør, hudpleiesalong og to store dagligvarekjeder (Kiwi og Coop Mega). Senteret har også helserelaterte tjenester som treningssenter, legekontor, tannleger, audiograf og naprapat. 
 

Vil du vite mer? 

 • Ta kontakt med Are Sjåland (mobil: 982 23 124) eller Frode Finsrud (mobil: 901 77 103) i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål. 
 • Du kan også sende en e-post med din kontaktinformasjon til are.sjaland@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.


Ønsker du å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  


Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Franchisetaker
Arbeidsgiver:
Sunkost
7046 Trondheim
Anders Estenstads veg 2
På nett
https://sunkost.no/
Facebook
Søknadsfrist
Snarest
Arbeidssted
Trondheim

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Are Sjåland

Senior rådgiver

+4798223124

are.sjaland@cappa.no

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

Bildegalleri