Vil du eie to lønnsomme avdelinger i verdens største pizzakjede?

Domino's Pizza er en amerikansk pizzakjede etablert i 1960, og er i dag ansett som verdens største merkevare innen pizzamarkedet. På verdensbasis har de mer enn 19 000 restauranter i over 92 internasjonale markeder. I Norge har Domino's vært etablert siden 2014, og er i dag Norges tredje største pizzaleverandør med 42 avdelinger fordelt over hele landet.

Vi søker engasjert franchisetaker til Domino's Pizza!

Domino's Pizza er verdensledende innen pizza og har ambisjoner om å erobre pizzamarkedet i Norge. Målet er å skape fantastiske pizzaopplevelser landet rundt, og du kan være med på reisen!
 
Med kontinuerlig vekst og en vellykket overgang fra egeneide avdelinger til franchise, leter vi nå etter en dedikert franchisetaker til Domino's Pizza i Trondheim. Domino's har i dag to etablerte og lønnsomme avdelinger i Trondheim: Lerkendal og Moholt. Det åpnes nå for at en ny franchisetaker kan drive én eller begge avdelinger. For rette kandidat er det også mulig å etablere flere avdelinger i Trøndelag.
 
Om rollen:
Som franchisetaker har du ansvar for drift og resultater, men først og fremst skal du være et forbilde for dine ansatte. Når du driver Domino's må du være god til å multitaske, til tider koker det - og det må du like! Vi tror at du er en ekte pizzaentusiast, og opptatt av godt håndverk og høy kvalitet i alle ledd. Som leder inspirerer og motiverer du dine medarbeidere og gir dem mulighet til å vokse. For å skape de gode opplevelsene må maskineriet være solid! 
 
Vi tror at du:
 • har et brennende engasjement for pizza og godt håndverk
 • har lyst til å bli en del av lokalmiljøet og bygge relasjoner med kunder, bedrifter og foreninger
 • har høy arbeidsmoral og trives med å jobbe i et hektisk og dynamisk miljø
 • er nysgjerrig og villig til å lære nye ting og forbedre deg selv og din avdeling
 • er fleksibel og takler endringer og utfordringer på en positiv måte
Som eier av din egen Domino's-avdeling får du:
 • tilgang til et velprøvd konsept med lang historie og stor suksess med franchise som driftsform
 • hjelp til markedsføring både lokalt og nasjonalt gjennom ulike kanaler og kampanjer
 • en grundig, strukturert og profesjonell opplæring - her legger vi grunnlaget for din suksess!
 • støtte og support rundt administrative rutiner knyttet til driften
 • meget gode inntjeningsmuligheter

For å bli franchisetaker i Domino’s må du kunne stille med noe kapital. Du får hjelp med utforming av businessplan og budsjetter slik at du er godt rustet til å starte din egen bedrift.

Har du spørsmål eller er nysgjerrig på dine muligheter, er du velkommen til å ta kontakt med Fredrik M. Vegsgaard (fredrik.vegsgaard@cappa.no) eller Mona Storvik (mona.storvik@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Er du interessert?
 • NB! We do not accept applications by mail, please apply through the system  / På grunn av GDPR kan vi ikke motta CV og søknader på mail, søk gjennom lenken i annonsen.
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Franchisetaker/daglig leder
Arbeidsgiver:
Domino's Pizza
7034 Trondheim
Klæbuveien 125
På nett
www.dominos.no
Søknadsfrist
Vi vurderer søknader fortløpende
Arbeidssted
Trondheim

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

Mona Storvik

Researcher

+4794884048

mona.storvik@cappa.no