Vil du etablere din egen Karaoke?

Sing Sing Karaoke ble grunnlagt i Gøteborg i 2017 og er i dag en del av Social Eatertainment Group (SEG) som også eier de kjente restaurantkjedene O’Learys og Harrys. Felles for alle konseptene til SEG er at de kombinerer mat, drikke og underholdning, såkalt eatertainment. SEG har i dag om lag 150 enheter i 16 land og omsetter for nærmere tre milliarder svenske kroner, med mål om 400 enheter i løpet av de neste årene.

Sing Sing er inne i en spennende ekspansjonsfase og ser etter franchisetakere som vil være med på reisen!

Sing Sing er en festdestinasjon som tiltrekker seg alle slags mennesker. Karaoke er det bankende hjertet til Sing Sing. De tilbyr karaokerom i japansk stil kombinert med fargerike cocktailer og en blanding av klassisk og moderne asiatisk gatemat. Takket være de private karaokerommene med mer enn 100.000 sanger, får gjestene en annerledes opplevelse enn om de går på en tradisjonell karaokeklubb. Stemningen de ønsker å skape, skal minne litt om den siste timen på vorspiel.

Sing Sing er allerede etablert i Trondheim, og det er igangsatt flere nye prosjekter i Norden. Målet er å ha nærmere 50 Sing Sing Karaoke fordelt på de nordiske landene i løpet av de neste årene, hvorav opp mot 15 av disse skal være i Norge.
Sing Sing er åpen for etableringer over hele landet, ta kontakt for å høre om mulighetene i ditt område.  

Konseptet kan tilpasses flere typer lokaler, også lokaler som ikke egner seg til tradisjonell restaurantvirksomhet. Eksempel på dette kan være kjellerlokaler/underetasjer. Således kan Sing Sing kombineres med andre virksomheter/konsepter, som f.eks. en O'Learys sportsbar.


Som franchisetaker får du: 
  • tilgang på Sing Sing sitt unike konsept  
  • opplæring gjennom SEGs sitt eget opplæringsprogram
  • gode innkjøpsavtaler og rabatter
  • sentral markedsføring av merkevaren Sing Sing
  • god støtte fra kjedeapparatet
  • nettverk gjennom andre franchisetakere i SEG systemet

Er du nysgjerrig på Sing Sing og vil vite mer om konseptet?

Vi hører gjerne fra deg, enten du vil starte på egenhånd, eller representerer en etablert utelivsaktør/investor i bransjen.

Ta kontakt med Fredrik Vegsgaard på fredrik.vegsgaard@cappa.no.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Om stillingen

Tittel
Franchisetaker / eier
Arbeidsgiver:
Sing Sing Karaoke
0010 OSLO
På nett
https://singsingkaraoke.com/
Facebook
Arbeidssted
Norge

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

Bildegalleri