Vil du jobbe med analyser og prising for Reitan Convenience?

Reitan Convenience Norway AS er et selskap i Reitan Retail og omfatter Narvesen, 7-Eleven, YX 7-eleven, Northland og Caffeine. Reitan Convenience AS driver også internasjonal butikkvirksomhet i Sverige, Danmark, Finland og Baltikum under kjente merkenavn som Pressbyrån, R-kioski og Lietuvos Spauda, 7-Eleven og Narvesen.

Reitan Convenience sin kjernevirksomhet og spesialkompetanse er organisering og drift av franchisebasert virksomhet. De er et selskap med sterkt fokus på verdibasert ledelse, og er opptatt av å skape et godt miljø og kultur, hvor mestring, trivsel og gode prestasjoner står i fokus. I mange år har Reitan Convenience vært blant topp fem i Great Place to Work-kåringen i Norge.

Reitan Convenience søker ny prisansvarlig!

Med over 400 butikker drevet av selvstendige kjøpmenn er Reitan Convenience Norway (RCN) en ledende aktør innen kiosk- og conveniencemarkedet. Gjennom lokale kjøpmenn og gode verdier ønsker RCN å skape de beste handleopplevelsene for sine besøkende. Rollen som prisansvarlig er et viktig bindeledd for kundens handleopplevelse og RCN sin lønnsomhet. 
 
Som prisansvarlig vil du gjennom analyse av kundeinnsikt og data om RCN’s produktspekter og kampanjer, drive vekst og lønnsomhetsutvikling gjennom lønnsom og markedsbasert prising. I rollen vil du være sentral i utformingen av retning og strategi for prissetting innen RCN. Stillingen vil også spille en aktiv rolle i effektivisering og forbedring av analyseverktøy og arbeidsrutiner. Prisansvarlig skal samarbeide tett med kategoriledere og andre nøkkelpersoner på servicekontoret. Dette er en nyopprettet stilling, så her får du muligheten til å være med på å utvikle en viktig rolle for en kjent merkevare.

Vi ønsker at du
 • har stor interesse for tall og analyse
 • har erfaring med datadrevet tilnærming og automatisering
 • holder deg oppdatert på utviklingen i samfunn og marked, prisindeks, kronekurs og kostnader
 • er proaktiv og trygg på egen kompetanse
 • liker å bygge relasjoner og bidra til effektivt samarbeid
I denne rollen bør du ha høyere utdanning innen økonomi på bachelor eller masternivå. Har du tidligere jobbet med prissetting og prisstrategier er dette en fordel. 

Alle er avhengige av hverandre i RCN og man jobber sammen på tvers av avdelingene. Rollen inngår i kategori- og innkjøpsavdelingen, og din nærmeste leder vil være kategoridirektøren.

RCN har fokus på verdibasert ledelse, trivsel og prestasjon. Du blir en del av et godt arbeidsmiljø med høy faglig kunnskap og gode muligheter for personlig utvikling. RCN har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 
Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Frode Finsrud eller Ine Gunnersen i rekrutteringsselskapet Cappa.
 • Alle henvendelser behandles konfidensielt i en innledende fase.
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Prisansvarlig
Arbeidsgiver:
Reitan Convenience
0661 Oslo
Gladengveien 2
På nett
https://www.reitanretail.no/
Søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
Arbeidssted
Oslo

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

Ine Maria Gunnersen

Rådgiver

+4790078560

ine.gunnersen@cappa.no

Bildegalleri