Vil du jobbe med handelseiendom hos TOOLS – bransjens ledende leverandør til proffmarkedet?

TOOLS leverer verktøy og maskiner, arbeidsklær, verneutstyr, eiendomsprodukter og arbeidsplassutstyr. Våren 2020 ble Swedol og Univern en del av konsernet, og de tre konseptene har i dag rundt 60 proffbutikker i Norge. Nye TOOLS vil være en sterk totalleverandør med et enda bredere tilbud av varer og tjenester.

Swedol er multispesialisten innen verktøy, arbeidsklær og beskyttelse, og tilbyr et bredt spekter av kvalitetsprodukter, verksteder og løsninger for profesjonelle. Univern er spesialist innen arbeidsklær og personlig sikkerhetsutstyr. Konseptene inngår i det svenske børsnoterte selskapet Momentum Group.

Vi ser etter deg med kompetanse innen handelseiendom til rollen som lease manager i TOOLS

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, arbeidsklær, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell til proffmarkedet. TOOLS har store ambisjoner, og det ventes sterk vekst i årene som kommer. Selskapet har solid økonomi og leverer meget gode resultater. 

Nå søker vi en lease manager med ansvar for å forvalte samtlige leieforhold i Norge.

Rollen er variert, og du vil blant annet
 • bidra i planlegging og vurdering av nyetableringer
 • besiktige nye lokasjoner, samt forhandle leieavtaler
 • ivareta og reforhandle eksisterende leieavtaler
 • vurdere behov for relokasjoner, oppgraderinger og tilrettelegging på eiendommene
 • være en pådriver for klima- og miljøbesparende tiltak 
 • ha løpende dialog med gårdeiere, næringsmeglere og andre samarbeidspartnere 
Vi tror du har noen års erfaring fra tilsvarende arbeidsfelt innen retail, forvaltning av handelseiendom, næringseiendom e.l. Du har jobbet som f.eks. etableringssjef, eiendomssjef, etableringskonsulent, eiendomsforvalter eller næringsmegler. Har du erfaring med shopfinding, rådgivning innen eiendom eller andre roller innen retail med tett innsikt i leieavtaler/butikketablering kan du også være en aktuell kandidat. 

Det er ønskelig at du har erfaring med og kompetanse innen: 
 • vurdering av beliggenheter og analyse av forretningsmuligheter og avtalevilkår
 • forhandling av leieavtaler – helst butikk- og forretningslokaler
 • kjededrift og mulige stordriftsfordeler innen eiendomsforvaltning
Tools tilbyr en variert og spennende stilling hos den ledende aktøren i markedet. Du blir en del av et dynamisk arbeidsmiljø med kompetente og engasjerte kolleger hvor alle jobber sammen for å lykkes. Tools tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Det norske hovedkontoret ligger på Mastemyr, like syd for Oslo. Det er ønskelig at du har din daglige arbeidsplass der, men det er også muligheter for hjemmekontor når det er ønskelig. Det vil periodevis bli noe reising i både Norge og Sverige.

Har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med Fredrik Hjortdal eller Frode Finsrud i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke på stillingen?
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!
 
 

TOOLS

Arbeidssted:

Mastemyr

Adresse:

Rosenholmveien 25
1414 TROLLÅSEN

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik Hjortdal

Rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no

 

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no