Vil du jobbe med prosjekter i LEDVANCE – en ledende aktør innen belysning?

LEDVANCE (tidligere en del av OSRAM), leverer moderne, banebrytende belysningsteknologier i kombinasjon med tradisjonell belysning. LEDVANCE tilbyr lyskilder, smarte hjem-produkter, lamper, armaturer og tilbehør til fagfolk og forbrukere. Produktene selges gjennom distributører til proff- og prosjektmarkedet, samt i faghandel og dagligvare til private forbrukere.

LEDVANCE er bygd på tillitsfulle, langvarige kundeforhold, og et kraftig distribusjonsnettverk over hele verden. Selskapet har stor kunnskap og forståelse om belysningsmarkedet, teknologitrender og skiftende behov hos kunder. LEDVANCE har som mål å bli en global leder i belysningsbransjen og endrer og tilpasser seg derfor raskt til markedet. Selskapet leverer til over 150 land og eies av kinesiske MLS Co. Det moderne hovedkontoret ligger på Lysaker i Oslo.

Er du LEDVANCE sin nye spesialist innen lysberegning og salgssupport?

LEDVANCE tilbyr lamper, smarte hjem-produkter og armaturer for både det profesjonelle markedet og forbrukere. Som en del av deres satsing på prosjektmarkedet søker vi nå en prosjektmedarbeider til deres hovedkontor på Lysaker. Vi ser etter deg med erfaring fra lysberegning og prosjekter, og som ønsker å være med å forme deres nye prosjektavdeling!

I rollen som prosjektmedarbeider samarbeider du tett med LEDVANCE sine selgere som jobber rundt i landet. Du samarbeider også med deres kundeserviceteam og produktspesialister på hovedkontoret og med kolleger i andre land. Det er viktig at du er komfortabel med å prate og skrive på engelsk. Vi søker deg som er serviceinnstilt samt har interesse og evne til læring og faglig fordypning. 

Hos LEDVANCE blir du en del av et hyggelig, uformelt og kompetent miljø. Du får engasjerte og dyktige kolleger, som alle jobber sammen for å bli ledende innen belysningsbransjen. LEDVANCE er et dynamisk og internasjonalt selskap, og mulighetene for videreutvikling er gode. Hovedkontoret ligger på Lysaker i Oslo, med kort vei til offentlig kommunikasjon. 

Arbeidsoppgaver: 
 • være med å forme og utvikle LEDVANCE sin nye prosjektavdeling
 • utarbeide tilbud i samarbeid med selgerne
 • gjøre lysberegninger for større og mindre prosjekter 
 • yte teknisk support i prosjekter og overfor selgere og kunder 
 • vedlikeholde prosjektinformasjon i CRM 
Du vil i hovedsak jobbe med prosjektarbeid og lysberegning, men i LEDVANCE hjelper alle hverandre, og du vil også bidra i oppgaver innenfor teknisk støtte og salgssupport.

Vi ser etter deg som har: 
 • relevant erfaring fra prosjektering innen belysning 
 • kunnskap om bruk av Dialux og/eller Relux
 • erfaring med lysberegning 
Det er også en fordel om du har teknisk bakgrunn og erfaring med bruk av CRM-løsninger.

Vi tror rett person er serviceinnstilt, proaktiv og trives med kundekontakt. Du er interessert og lærevillig, og nøyaktig i arbeidet. Du liker å bidra der det er behov, og deler gjerne din kunnskap med kolleger.

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Eline Snerlebakken eller Frode Finsrud i rekrutteringsselskapet Cappa. 
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.


Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Ledvance

Arbeidssted:

Lysaker, Oslo

Adresse:

Fornebuveien 5
1366 LYSAKER

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no