Vil du jobbe med rekruttering for norske og internasjonale kjeder og merkevarer?

Rekrutteringsselskapet Cappa ble grunnlagt i 2002, og er derfor godt etablert med over 20 år i det norske markedet. Cappa rekrutterer til ulike bransjer med hovedfokus på kommersielle virksomheter, alt fra etablerte kjeder til start ups. Kvik, Elon, REMA 1000, Reitan Convenience, Domino’s, Designa, Svane kjøkken, Espresso House, Cutters og Barnas Hus er noen av våre kunder.
Cappa består i dag av 8 medarbeidere, og holder til i flotte lokaler i Skullerud Park, rett ved t-banen. Her finnes gratis treningsrom, god kantine, skistadion og Norges største klatrepark.

Er du nysgjerrig, har kommersiell teft og ønsker å jobbe med rekruttering?

Cappa opplever økende oppdragsmengde, og vi ser etter deg som har lyst til å rekruttere ledere og fagspesialister for våre kunder. Etter mer enn 20 år i bransjen, har vi opparbeidet et stort nettverk og mange lojale kunder. Det mest spennende ligger likevel foran oss, og vi inviterer deg til å være med på videreutviklingen av Cappa!

Hva innebærer det å være rådgiver i Cappa?  

Din viktigste rolle er å identifisere og opprette kontakt med potensielle kandidater, og avklare om det er en god match med oppdragsgivers behov. Du må derfor like å ha dialog med mange kandidater gjennom ulike kanaler. Du vil gradvis få ansvar for større deler av rekrutteringsprosessen. Som rekrutteringsrådgiver planlegger du din egen arbeidshverdag, og du liker selvstendighet og ansvar. Noen oppdrag løser vi raskt, mens andre tar tid. Det er viktig at du jobber målrettet, strukturert og klarer å prioritere. Vi har oppdrag over hele landet, men det er begrenset med reiseaktivitet.  

Din bakgrunn 

Vi ønsker at du har noe erfaring med rekruttering. Du kan ha jobbet som researcher eller rådgiver i et rekrutteringsselskap, ha erfaring fra HR, eller vært leder med personalansvar. Bransjeerfaring er ikke avgjørende, men det teller positivt om man har erfaring fra eller kjennskap til rekrutteringsbransjen, retail, handelsvirksomhet eller kjededrift. Du har sannsynligvis noen års utdannelse innen for eksempel økonomi, markedsføring, journalistikk, varehandel, HR eller organisasjonspsykologi. Vi er åpne for ulik erfaring og utdannelse. Du bør være samfunnsorientert, nysgjerrig, god til å formulere deg på norsk, både skriftlig og muntlig. 

Eksempler på hva arbeidshverdagen din kan inneholde:  
 • research: finne frem til og etablere kontakt med potensielle kandidater – du er nysgjerrig på mennesker!  
 • utforming av stillingsannonser og annonsering på ulike plattformer – du bruker dine kreative evner til å lage gode tekster 
 • bidra med ideer og gjerne også innhold i sosiale medier, nyhetsbrev og på nett  
 • søknadshåndtering, screening og intervjuer  
 • delta i møter med kunder – du skaper tillit og gode relasjoner  
 • gjennomføring av solide bakgrunnssjekker – i Cappa er vi kjent for å være grundige 
 • delta i salg/presentasjoner overfor nye kunder

Hvorfor skal du søke?  

Hos Cappa blir du en del av et fagmiljø der vi heier på hverandre. Du får jobbe med sterke varemerker og solide selskaper. Vi holder til i fine lokaler i Skullerud Park, med umiddelbar nærhet til Skullerud t-bane og Østmarka. Her får du eget kontor, og fri parkering av både bil, sykkel og ski. Du får tilgang til et godt utstyrt treningsrom, og vi nyter gode lunsjer sammen i parkens felles kantine. Det er kanskje også interessant for deg å vite at du får god helseforsikring, fastlønn og fantastiske arbeidskolleger (om vi får si det selv!). Vi liker å gjøre sosiale ting sammen – har kick-off på hyttetur, sommerfest, julebord og andre sammenkomster. Vi gleder oss å høre fra deg! 

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Frode Finsrud eller Solveig Kvam.
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Rekrutteringsrådgiver
Arbeidsgiver:
Cappa
0694 Oslo
Olaf Helsets vei 5
På nett
www.cappa.no
Facebook
Søknadsfrist
Snarest, søknader behandles fortløpende
Arbeidssted
Oslo

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

Bildegalleri