Vil du lede et vekstselskap innen interiørdesign?

Oj! Design ble etablert i 2016 og leverer skreddersydde designkonsepter til privatboliger, fritidseiendommer og næringsbygg. Oj! Design leverer møbler og interiør fra de mest eksklusive leverandørene, i tillegg har de eget møbelsnekkeri hvor de produserer kundetilpassede løsninger.

Oj! Design består i dag av 20 ansatte. De har kontor og lager i Elverum, samt kontor og showroom i Oslo sentrum.

Oj! Design er et interiørfirma som leverer eksklusive og skreddersydde designløsninger til fritidseiendommer, boliger og næringsbygg. De har på kort tid tatt en betydelig posisjon i sitt marked og er i en spennende vekstfase. Nåværende leder trer inn i en ny rolle internt, og vi søker hans etterfølger.

Som daglig leder i Oj! Design får du ansvar for den daglige driften, samt personal- og resultatansvar. Oj! Design går nå fra å være en gründerbedrift til å bli en etablert og anerkjent aktør i bransjen. Vi ser etter deg som med trygg hånd og engasjement vil lede selskapet videre inn i den neste fasen. 

Her blir du leder for et tverrfaglig team på 20 medarbeidere innen prosjektledelse, design, søm, lager, logistikk og økonomi. Som daglig leder i Oj! Design er du på tett på alle funksjonene, og sammen sørger dere for å levere spektakulære sluttprodukter!

Hvem er du? 
Vi søker deg med solid ledererfaring. Du er en trygg og motiverende leder, som er tilgjengelig for dine medarbeidere. Du ser muligheter fremfor begrensninger, og evner å prioritere i en hektisk hverdag. Du har "fingeren på pulsen", og evne til både å dykke ned i detaljer og tenke langsiktig.

Vi ønsker at du har erfaring med å bygge struktur og utvikle gode arbeidsrutiner, og du liker en variert hverdag. I rollen som daglig leder vil du være i dialog med kunder og samarbeidspartnere, og du trives med å være selskapets ansikt utad. Som leder går du foran som en kulturbærer i organisasjonen, tenker "vi" i alt du gjør – og skaper en kultur med medarbeiderskap basert på selskapets verdier.


Kvalifikasjoner:

  • Du har utdannelse innen økonomi/ledelse/HR eller lignende.
  • Du trigges av å levere gode resultater sammen med ditt team og kan vise til gode resultater fra lignende roller.
  • Du har hatt personalansvar tidligere og er i trygg i lederrollen.
  • Du har erfaring med prosjektledelse.

Vi ser gjerne at du har erfaring fra gründervirksomheter eller selskaper i en vekstfase. Du har kanskje jobbet i bygge- eller eiendomsbransjen, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du kjenner til og har interesse for tjenestene som Oj! leverer.

Oj! Design ble etablert i 2016 av gründer Kristin Hansen-Øvre. Hun er i dag kreativ leder og største aksjonær i selskapet. I dag har Oj! Design kontorer i Oslo og Elverum. Designteamet og økonomi sitter i Oslo, mens lager/logistikk, marked og systue er i Elverum. Som daglig leder tilbringer du mesteparten av tiden din i Oslo, men du er også én til to dager i uken i Elverum. Du rapporterer til styret.

Ønsker du å bli daglig leder i Oj! Design?

  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Oj! Design

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Tordenskiolds gate 7
0160 Oslo

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no