Vil du lede Polarn O. Pyrets butikker i Norge?

Polarn O. Pyret startet virksomheten i 1976 med en ambisjon om å lage klær som lar barn få være barn. I dag har vi vært i bransjen i over 40 år og er det ledende kvalitetsvaremerket for barn i Sverige, og selges på mange markeder verden over. Vi lager klær som tåler å elskes, vaskes og slites. Og som til slutt kan arves videre av neste barn, og neste. Vi kaller det design som varer. Les mer på www.polarnopyret.no.

Er du en resultatorientert leder som brenner for butikkdrift?

I rollen som regionsjef i Polarn O. Pyret
 har du drifts-, resultat- og personalansvar for kjedens butikker i Norge. Polarn har i dag 11 butikker, hvor halvparten ligger i Oslo og resten er lokalisert i Stavanger, Bergen, Trondheim og Hamar. Vi ser etter deg som har kontinuerlig fokus på forbedring av drift og resultat, og evner å planlegge og gjennomføre tiltak som bidrar til dette. Du liker å jobbe med nøkkeltall og vil være en viktig støtte for butikksjefene. Som regionsleder bidrar du til kompetanseutvikling og salgstrening blant butikksjefene og selgerne, og sammen skaper dere service i verdensklasse!

Hvem er du? Du er en rå salgsleder som motiveres av å skape resultater gjennom andre. Selvstendighet, høy arbeidskapasitet og stort engasjement er egenskaper du besitter. Du tar gode beslutninger og elsker å jobbe med mennesker og salg. 

Dette er et vikariat som varer frem til våren 2022.

Vi ser etter deg som

 • har erfaring fra butikkdrift og salgscoaching
 • er resultatorientert
 • har kjennskap til bruk av dataverktøy, blant annet Office-pakken
 • har høyere utdannelse innen varehandel, økonomi, administrasjon eller lignende. Erfaring fra tilsvarende rolle kan veie opp for manglende utdannelse.
 • har god kjennskap til arbeidsmiljøloven
 • har sertifikat klasse B
Personlige egenskaper vil vektlegges.

Polarn O. Pyret gir deg mulighet til å jobbe i et profesjonelt, internasjonalt selskap med gode utviklingsmuligheter. Polarn søker alltid innovasjon og er kåret til det grønneste varemerke i Sverige 10 år på rad– her kan du være med å påvirke fremtiden! Kontoret ligger sentralt i Oslo og det er naturlig at du bor i nærheten. Du må regne med en del reisevirksomhet til butikkene. Stillingen rapporterer til International Retail Director.

Ønsker du å søke?
 • Du er velkommen til å registrere din CV og gjerne en kort søknad.
 • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Da kan du gjerne logge inn på forhånd herfra og oppdatere profilen din. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no, der ser og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Polarn O. Pyret

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Tollbugata 8B
0152 OSLO

Søknadsfrist:

Snarest.

Lenker:

Kontaktpersoner

Mathias Myrseth

Junior rådgiver / Salgsansvarlig

+4798665931

mathias.myrseth@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no