Vil du lede Svane Kjøkkenet på det norske markedet?

Den danske kjeden Svane Kjøkkenet ble grunnlagt i 1992 og er en del av det børsnoterte konsernet TCM Group. Konsernet har sine røtter tilbake til 1952, og står bak flere kjente kjøkkenkjeder og produsenter. Deres varemerker er Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, kitchn og Nettoline. Svane Kjøkkenet kom til Norge i 2010, og har til nå 9 butikker i Norge. Kjeden er i sterk vekst, og det skal etableres en rekke nye butikker i årene som kommer. Butikkene drives som selvstendige forhandlere / franchisebutikker fra Mandal i sør til Trondheim i Nord.

Svane er en kvalitetsleverandør som leverer inventar til alle rom i huset – kjøkken, bad, garderobe og oppholdsrom. De selger både til det private og profesjonelle markedet.

Er du Svane Kjøkkenets nye Country Manager?

Svane Kjøkkenet søker en inspirerende Country Manager som vil få hovedansvaret for ekspansjon og utvikling på det norske markedet. 

De viktigste oppgavene vil være å legge til rette for sterk salgsutvikling og fantastiske kundeopplevelser i de norske butikkene. Du vil være en sparringspartner for butikkene på salg, markedsføring, drift og økonomiske utvikling. Du får ansvaret for alle salgsaktiviteter, samt tilrettelegge for opplæring av nye og eksisterende drivere. I tillegg vil du etablere nye butikker og få hjelp fra hovedkontoret med analyser, budsjetter, vurdering av leieavtaler, forhandlinger og franchiseavtaler. Du vil få personalansvar for en B2B manager som sammen med deg vil tilrettelegge for salg til det profesjonelle markedet. Denne personen skal ansettes på nyåret og stillingen er nyopprettet.  

Som Country Manager er du en operativ inspirator, pådriver og samarbeidspartner, som tar tak i både små og store oppgaver. 

Vi tror den rette kandidaten har: 
 • ledererfaring fra varehandelen
 • erfaring fra kjededrift, gjerne som kjedeleder, markedssjef, salgssjef, driftsjef, distriktsjef eller regionsjef
 • erfaring fra kjøkken, elektro, interiør, møbler eller andre relevante bransjer
 • har god kjennskap til kjeder med lokalt eide virksomheter som franchise eller forhandlere
 • har høyere utdannelse innen for eksempel økonomi, administrasjon og markedsføring
Country Manager vil på sikt ha kontorplass i Oslo, men i de 6 første månedene vil man jobbe fra hjemmekontor. Man vil naturligvis tilbringe mye tid ute hos butikkene og på steder der man vurderer etablering av nye butikker. Du vil ha utstrakt kontakt med dine kolleger på hovedkontoret i Danmark. Du vil delta i jevnlige salgs- og markedsmøter både på nasjonalt og lokalt plan. Jobben vil medføre en del reisevirksomhet.   

Svane Kjøkkenet tilbyr: 
 • en sentral stilling i et børsnotert vekstselskap
 • varierte arbeidsoppgaver, både operative og strategiske
 • fleksibilitet og selvstendighet 
 • konkurransedyktige betingelser


Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  

 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Frode Finsrud eller Hanne Bache i rekrutteringsselskapet Cappa. 
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Registrér din søknad og CV gjennom lenken i stillingsannonsen.
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.
   

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!


 

Svane Kjøkkenet - Tcm Group

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Karenslyst Allé
0270 Oslo

Søknadsfrist:

Snarest, søknader vurderes fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Hanne Bache

Senior rådgiver

+4792284375

hanne.bache@cappa.no

 

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no