Vil du løfte suksessbedriften Kvik Stavanger til neste nivå?

Kvik er et internasjonalt konsept med stor suksess, som selger kjøkken, bad og garderobe. Kjeden har mer enn 160 butikker i 11 land. I Norge har Kvik nærmere 30 butikker og er i sterk vekst.

Butikkene drives på franchisebasis med selvstendige partnere. Kvik er dansk, og er en del av det svenske konsernet Ballingslöv Int. AB. Kvik har hovedkontor og produksjon i Danmark, og et lite kjedekontor i Oslo som følger opp de norske butikkene.

Kvik er et sterkt og attraktivt brand, og etterspørselen etter dansk design er stor.

Er du vår nye franchisetaker / partner for Kvik i Stavanger?

Kvik Stavanger er en lønnsom og godt etablert butikk, der salg av designløsninger til kjøkken, bad og garderobe står i fokus. Butikken åpnet i 2005, som en av de første butikkene til det danske konseptet i Norge. I lokalene på Forus realiseres kjøkkendrømmer for kunder fra hele Rogaland. Butikken har levert solide resultater over mange år, og potensialet for videre vekst er stort. Som franchisetaker vil du eie butikken, og ha fullt ansvar for å skape resultater sammen med teamet ditt. Her ligger alt til rette for en eventyrlig reise videre!

Hva kjennetegner deg som blir franchisetaker i Kvik?

Du er en åpen person og en progressiv selvstarter som aldri gir opp. Du ser muligheter fremfor begrensninger, og går foran når det kommer til forandringer og utfordringer. Du har en sterk grad av selvstendighet. Du er begeistret, men også kritisk overfor det faktum at vi alltid kan bli bedre. Du har "fingeren på pulsen", og evne til både å dykke ned i detaljer og tenke strategisk og langsiktig. 

Vi tror du har:

 • solid ledererfaring og er offensiv og trygg i rollen som leder
 • god økonomisk innsikt og erfaring med bruk av KPI'er for utvikling av ansatte og bedriften som helhet
 • erfaring fra kommersielle virksomheter / retail
 • erfaring med salgsledelse og prestasjonsbasert salgskultur

Hva får du som franchisetaker i Kvik?

 • mulighet til å på kort tid skape gode resultater og god inntjening
 • bli en del av et nettverk med lojale, entusiastiske og dedikerte franchisetakere, som jevnlig samles for å utveksle erfaringer
 • løpende support på en rekke områder av et kvalifisert og dedikert team i Norge og Vildbjerg (DK)
 • grundig opplæring i Norge og i Danmark
Hos Kvik i Stavanger jobber det et svært kompetent team, som har verdifull fagkunnskap, samt kjennskap til rutiner og annen know-how.

Kvik er en offensiv kjede som evner å snu seg raskt når det oppstår behov i markedet. Kvik tilbyr hjemmebesøk gjennom konseptet Kvik Home, og har også gode løsninger for gjennomføring av videomøter. Med en velfylt verktøykasse og et eget support-team fra Kvik i Danmark ligger alt til rette for at Kvik i Stavanger kan nå nye høyder.

Det kreves egenkapital for å overta Kvik i Stavanger. Nærmere opplysninger får du i dialog med rekrutteringsselskapet Cappa, som bistår Kvik med å finne ny franchisetaker. 

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Kvik? 

Føler du deg klar for å bli franchisetaker for Kvik i Stavanger?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Kvik

Arbeidssted:

Stavanger

Adresse:

Porsmyrveien 3
4314 Sandnes

Søknadsfrist:

Vi behandler søknader og henvendelser fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

 

Mathias Myrseth

Rådgiver

+4798665931

mathias.myrseth@cappa.no