Vil du jobbe med rekruttering for norske og internasjonale kjeder og merkevarer?

Rekrutteringsselskapet Cappa ble grunnlagt i 2002, og er derfor godt etablert med 20 år i det norske markedet. Cappa rekrutterer til ulike bransjer med hovedfokus på kommersielle virksomheter, alt fra etablerte kjeder til start ups. Kvik, Elon, REMA 1000, Domino’s, Designa, Svane kjøkken, Dr. Dropin, Cutters og Barnas Hus er noen av våre kunder.
Cappa består i dag av 7 rådgivere, og holder til i flotte lokaler i Skullerud Park, syd for Oslo sentrum. Her finnes gratis treningsrom, god kantine, skistadion og Norges største klatrepark.

Er du nysgjerrig, har kommersiell teft og ønsker å jobbe med rekruttering?

Cappa opplever økende oppdragsmengde, og vi ser etter deg som har lyst til å rekruttere ledere og fagspesialister for våre kunder. Etter 20 år i bransjen, har vi opparbeidet et stort nettverk og mange lojale kunder. Det mest spennende ligger likevel foran oss, og vi inviterer deg til å være med på videreutviklingen av Cappa!

Hvem er du?  

Din viktigste rolle er å identifisere og opprette kontakt med potensielle kandidater, for deretter å se om det er en god match med oppdragsgivers behov. Du må derfor like å ha dialog med mange ulike kandidater på telefon, mail etc. Som rekrutteringsrådgiver planlegger du din egen arbeidshverdag, og du liker selvstendighet og ansvar. Noen oppdrag løser vi raskt, mens andre tar tid, det er viktig at du jobber målrettet, strukturert og klarer å prioritere. 

Din bakgrunn 

Det er ikke så viktig hvor du har vært tidligere. Vi er mer interessert i hva du har gjort og dine ønsker for videre karriere. Kanskje er du nyutdannet med en bachelor eller master innen HR, organisasjonspsykologi, økonomi, markedsføring eller tilsvarende? Eller har du erfaring med rekruttering fra varehandel, for eksempel som butikkleder? Er du researcher eller rekrutteringsrådgiver i dag, hører vi også gjerne fra deg. 

Eksempler på hva arbeidshverdagen din kan inneholde:  
 • research: finne frem til og etablere kontakt med potensielle kandidater – du er nysgjerrig på mennesker!  
 • utforming av stillingsannonser og annonsering på ulike plattformer – du bruker dine kreative evner til å lage gode tekster 
 • være med på intervjuer av kandidater, og etter hvert gjennomføre egne intervjuer 
 • delta i møter med kunder – du skaper tillit og gode relasjoner  
 • gjennomføring av solide bakgrunnssjekker – i Cappa er vi kjent for å være grundige 

Det er viktig for oss at du er profesjonell og nøyaktig i dialog med alle parter i prosessen. Vi vil bidra til at du får mer ansvar og på sikt gjennomfører egne rekrutteringsoppdrag fra a til å. 

Hvorfor skal du søke?  

Hos Cappa blir du en del av et sammensveiset team, med både ferske og erfarne rådgivere. Her er det kort vei fra idé til handling, og vi lytter til hverandre. Vi holder til i fine lokaler i Skullerud Park, med umiddelbar nærhet til Skullerud t-bane og Østmarka. Her får du gratis parkering til sykkel, bil og ski, og et eget kontor. Du kan trene gratis i et godt utstyrt treningsrom, og vi nyter gode lunsjer sammen i parkens felles kantine. Det er kanskje også interessant for deg å vite at du får god helseforsikring, fastlønn og fantastiske arbeidskolleger (om vi får si det selv!). Vi liker å gjøre sosiale ting sammen – har kick-off på hyttetur, sommerfest, julebord og andre sammenkomster.  

Vi gleder oss å høre fra deg! 

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Solveig Kvam eller Frode Finsrud.
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!
 

Cappa

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Olaf Helsets vei 5
0694 Oslo

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

 

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no