Vil du selge og designe kjøkken hos Svane på Alnabru?

Den danske kjeden Svane Kjøkkenet ble grunnlagt i 1992 og er en del av det børsnoterte konsernet TCM Group. Konsernet har sine røtter tilbake til 1952, og står bak flere kjente kjøkkenkjeder og produsenter. Deres varemerker er Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, kitchn og Nettoline. Svane Kjøkkenet kom til Norge i 2010, og har til nå 12 butikker i Norge.

Svane er en kvalitetsleverandør til alle rom i huset – kjøkken, bad, garderobe og oppholdsrom. De henvender seg både til det private og profesjonelle markedet. Produksjonen skjer fra deres egne fabrikker i Danmark.

Vil du jobbe med salg av kjøkken til privatkunder hos Svane Kjøkkenet sin fantastiske flaggskipbutikk på Alnabru? 

Svane Kjøkkenet på Alnabru er noe helt spesielt. Fra det flotte inngangspartiet, hvor butikkens selgere ønsker deg velkommen, videre inn til lekre og eksklusive utstillinger fordelt på over 1000 kvadratmeter.

Svane tilhører "middel high-end" segmentet av markedet. Til nå har kjeden 12 flotte butikker i Norge, og butikken på Alnabru åpnet i fjor høst. Ambisjonene er det ikke noe i veien med; dette skal bli Norges råeste kjøkkenbutikk både i privat- og prosjektmarkedet. Det norske kjedekontoret og kursvirksomhet er plassert i tilknytning til butikken, de som jobber der er også en del av arbeidsmiljøet.  

Som selger hos Svane Kjøkkenet er målet klart: du skal designe og selge lekre kjøkken-, baderoms- og garderobeløsninger til kunder som vil realisere sine drømmer. For å lykkes må du være en god relasjonsbygger, og du må like å stå på for å finne løsninger som passer kundens budsjett og stil. Ditt ansvar er å være en prosjektleder og tilrettelegger gjennom hele kundereisen, fra første tegnetime til kjøkkenet er ferdig montert. Stillingen krever stor grad av selvstendighet, nøyaktighet og struktur.

Vi ser etter deg som

 • har salgserfaring og elsker å bygge opp gode salg! Du må gjerne ha erfaring fra bransjen, men rett innstiling og vilje kan kompensere for erfaring 
 • har gode kommunikasjonsevner, lykkes med å skape tillit og bygge kunderelasjoner
 • mestrer å ha mange baller i lufta, og jobber strukturert
Det er ønskelig at du har interesse for hjem og interiør, og et blikk for estetiske og praktisk gode innredningsløsninger.

Svane Kjøkkenet Alnabru tilbyr  

 • en spennende reise hos en veletablert faghandel, med produkter og løsninger av høyeste kvalitet
 • en mulighet til å være med å bygge opp en solid bedrift og organisasjon nesten fra starten av
 • god opplæring, kursing og oppfølging (hos Svane bruker de Winner tegneprogram)
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser

Har du spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med Frode Finsrud i rekrutteringsselskapet Cappa, e-post: frode.finsrud@cappa.no, mob. 901 77 103. 


Ønsker du å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Kjøkkenselger
Arbeidsgiver:
Svane Kjøkkenet
0667 Oslo
Smalvollveien 65
På nett
https://no.svane.com/
Facebook
Søknadsfrist
Snarest, vi behandler søknader fortløpende
Arbeidssted
Alnabru, Oslo

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

Mona Storvik

Researcher

+4794884048

mona.storvik@cappa.no

Bildegalleri