Vil du skape historie med Elkjøp på Kongsberg?

Elkjøp er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk.
Konsernet har detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene. I dag jobber
over 11 000 engasjerte medarbeidere i Elkjøp. I Norge teller de rundt 4000 elkjøpere, fordelt på 145 butikker over hele landet.

I 2008 tok Elkjøp steget over i et nytt marked og satset på salg av Epoq-kjøkken. Målet er at kjeden innen 2028/29 skal være markedsledende på salg av kjøkken. I dag har kjeden over 300 kjøkkenselgere i Norge, Sverige, Danmark og Finland – og alle har som mål å gi kunden drømmekjøkkenet.

Er du interessert i interiør og design, elektronikk og smarte løsninger? Kan du tenke deg å selge folks drømmekjøkken?

Elkjøp i Kongsberg utvider og flytter snart inn i splitter nye lokaler i Sølvparken. I forbindelse med nyåpningen, vil de opprette en egen kjøkkenavdeling. Elkjøp har store ambisjoner for sine Epoq-kjøkken, og skal bli markedsledende i Norge innen i 2028. Nå kan du være med å bygge opp den nye avdelingen på Kongsberg!

Som selger av Epoq designer du funksjonelle kjøkkenløsninger tilpasset kundens preferanser og budsjett. Du følger kunden din gjennom hele salgsprosessen, fra første tegnetime til ferdig levert kjøkken. Det er viktig at du jobber strukturert og nøyaktig for å sikre leveranser og gode kundeopplevelser. Vi tror at riktig kandidat har erfaring med salg av kjøkken, hvitevarer, bad, garderobeløsninger eller lignende.

Er du klar for en jobb med høyt tempo og spennende arbeidsoppgaver?

Vi søker deg som
  • har interesse for kjøkken og innredningsløsninger
  • kan vise til gode salgsresultater
  • evner å jobbe selvstendig og strukturert
  • trives med en hektisk arbeidshverdag

Hvorfor jobbe i Elkjøp?
Dette kan være starten på en spennende karriere hos den største aktøren innen elektronikk i Norge. Å jobbe i Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt. Kulturen deres er viktig, og bygger på tre hovedpilarer: Ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Hos Elkjøp får du god opplæring, støtte fra din egen mentor og tett oppfølging i butikk. Elkjøp i Kongsberg tilbyr konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale.

Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med rådgiver Eline Snerlebakken i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke?
  • Last opp en CV og en søknad.
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.


Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Elkjøp

Arbeidssted:

Kongsberg

Adresse:

Gomsrudveien 9
3612 Kongsberg

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no