Vil du utvikle god og spennende mat til folk på farten?

Reitan Convenience Norway AS er et selskap i Reitan Retail og omfatter Narvesen, Northland og 7-Eleven. Reitan Convenience AS driver også internasjonal butikkvirksomhet i Sverige, Danmark, Finland og Baltikum under kjente merkenavn som Pressbyrån, R-kioski og Lietuvos Spauda, 7-Eleven og Narvesen.

Reitan Convenience sin kjernevirksomhet og spesialkompetanse er organisering og drift av franchisebasert virksomhet. De er et selskap med sterkt fokus på verdibasert ledelse, og er opptatt av å skape et godt miljø og kultur, hvor mestring, trivsel og gode prestasjoner står i fokus. I de seks siste årene har Reitan Convenience vært blant topp fem i Great Place to Work-kåringen i Norge.

Er du Reitan Convenience sin nye produktutvikler?

Reitan Convenience er en ledende aktør innen hurtigmat-markedet i Norge, og har i mange år servert mat og drikke til folk på farten. De søker alltid forbedringer, og ser nå etter deg som vil jobbe med produktutvikling innen kategorien mat. Her har du mulighet til å påvirke hvilke produkter som skal selges i alle Narvesen-, 7-Eleven- og YX 7-Eleven-butikker rundt om i hele Norge.
 
Som produktutvikler utvikler og tester du produkter og emballasje i samarbeid med leverandører og butikkene. Du vurderer råvarer, ingredienser og produktsammensetning, og sikrer lønnsomme produkter av god kvalitet. Du har jevnlig og tett dialog med leverandører, og sammen jobber dere kontinuerlig med forbedring av oppskrifter og prosesser. Dere planlegger og gjennomfører kvalitets- og holdbarhetstester.

Vi ønsker at du først og fremst har interesse for matfaget. Kanskje har du faglig utdannelse innen matvitenskap, for eksempel som matingeniør eller næringsmiddelteknolog? Eller så har du kanskje en kommersielt rettet utdannelse med stor matinteresse? Vi ser på relevant bakgrunn (fagbrev som kokk eller lignende) som en styrke og det kan kompensere for utdanning. Det er viktig for oss at du trives i en kommersiell kjede med kunden i fokus. Om du har noen års erfaring fra lignende arbeid er det en fordel, men ikke et krav.

Det viktigste for oss er at du
  • er faglig oppdatert og interessert i nyheter og trender innen produkter, smak og ingredienser
  • er selvgående, og sørger for at utviklingen av produktene går fremover og blir realisert 
  • har gode kommunikasjonsevner, og bidrar til konstruktiv dialog med kjøpmenn, kolleger på servicekontorer og leverandører/distributører 

I Reitan Convenience blir du en del av kategoriavdelingen og får åtte engasjerte kolleger. Du vil jobbe tett med, og rapportere til, kategorisjef for mat. Du blir en del av et miljø med høyt tempo, og hvor alle jobber sammen for å utvikle og forbedre kjedens produkter og oppskrifter. Vi liker å ha det gøy på jobb – så vi håper du tar med deg entusiasme, godt humør og en dose faglig kunnskap som du med glede deler med andre.

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Fredrik Vegsgaard eller Eline N. Snerlebakken i rekrutteringsselskapet Cappa.


Føler du deg klar for å søke?

  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Reitan Convenience

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Gladengveien 2
0661 Oslo

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no