Vil du utvikle interiør- og kleskolleksjoner for Bellas Hus og Inside too?

Inside too representerer en rekke eksklusive merkevarer innen interiør i Skandinavia. De er distributør for blant annet MissoniHome, Jonathan Adler, Enzo de Gasperi, Mateus, Abhika, Hudson Valley og Les Ottomans i Norge og Skandinavia. I tillegg eier og driver selskapet Bellas Hus-butikkene på Glasmagasinet og CC Vest i Oslo, samt nettbutikken bellashus.no.

I Bellas Hus-butikkene finner du et bredt sortiment som består av egenproduserte varer under merkevaren Bellas Hus, sammen med et eksklusivt utvalg internasjonale merkevarer. Deres lidenskap for god kvalitet og design har formet utviklingen av Bellas Hus-kolleksjonene innen sengetøy, håndklær, interiørartikler og loungewear.

Vi søker produktutvikler/designer med bakgrunn fra interiør og/eller mote

Inside too ble etablert i 1998 og er en veletablert distributør av merkevarer innen interiør. De står også bak butikkene Bellas Hus og nettbutikken bellashus.no. Butikkene har et bredt sortiment fra deres egen Bellas Hus-kolleksjon og andre internasjonale merkevarer innen sengetøy, håndklær, interiørartikler og loungewear. Nå søker vi en produktutvikler/designer som vil få ansvaret for videreutviklingen av Bellas Hus-kolleksjonen!

For å lykkes i rollen vil du bruke dine kreative evner, kundeinnsikt og kommersielle forståelse til å utvikle kolleksjoner med en tydelig rød tråd, og som kundene elsker! Kolleksjonene skal komplementere det øvrige produktutvalget, samtidig som de skal kunne stå støtt på egne ben.

Dine arbeidsoppgaver vil være å: 

 • planlegge og utarbeide trendguider, moodboards og kolleksjonsplaner tilpasset Bellas Hus-konseptet og engrosmarkedet 

 • sikre sortimentsfornyelse og utvikling av kategoriene 

 • følge opp kolleksjoner fra idé til salg ut av butikk 

 • ha løpende kontakt med leverandører og produsenter for oppfølging av produksjonen  

 • skape varepakker som bidrar til finansielle mål 


Vi ser etter deg som kan designe/utvikle produkter fra start til slutt, og det er derfor en fordel om du kjenner til målskjema og passformer. Du har genuin interesse for interiør, og elsker å holde deg oppdatert på trender og utviklingen i markedet. Videre har du:  

 • kunnskap om råmaterialer som glass, keramikk og/eller tekstil

 • stor gjennomføringsevne 

 • erfaring med å utvikle produkter og kolleksjoner, fra skisse og produksjon til salg ut av butikk 

 • utdanning innen interiør-/tekstildesign eller lignende  

Dette er en nyopprettet stilling, hvor du selv får mulighet til å være med å utvikle rollen. Arbeidssted vil være på Inside too sitt hyggelige hovedkontor og showroom på Hoff gård i Oslo. Her blir du en del av en engasjert og kreativ gjeng med syv kolleger, og du rapporterer til daglig leder. Du vil samarbeide tett med både butikkene og engrosselgerne i Inside too. Du får en fleksibel arbeidshverdag med mulighet for dager på hjemmekontor etter avtale. Stillingen vil innebære noe reising, blant annet inspirasjonsturer, messer og besøk til leverandører/produsenter. 
 

Vil du søke på stillingen?

 • Last opp din CV og en kortfattet søknad.
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til Eline Norum Snerlebakken eller Frode Finsrud i rekrutteringsselskapet Cappa. 

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Bellas Hus / Inside too

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Hoffsveien 40 Hoff Gård
0275 OSLO

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende.

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no