Vil du være med på etableringen av et nytt butikkonsept i Norge?

Jens de Gruyter grunnla Paper & Tea for elleve år siden med drømmen om å feire teens eldgamle visdom og samtidig utvikle en moderne tekultur. Paper & Tea står for inspirasjon, kreativitet og nytelse. De ønsker å berike hverdagen med produkter av høy kvalitet og unikt design. Som navnet tilsier, består utvalget av te og relaterte produkter for tilberedning og konsum av te. I tillegg produkter av papir, som f. eks notatbøker, kunstplakater og kort. De har 14 butikker fordelt på tre land (Tyskland, Østerrike, Sveits) og en internasjonal nettbutikk. Hovedkontoret ligger i Berlin og det er totalt 140 ansatte. De har nå store ambisjoner om internasjonal vekst.

Paper & Tea ønsker å berike hverdagen med produkter av høy kvalitet som inspirerer gjennom unikt design. Paper & Tea skal være mer enn et utsalgssted, hvor alle inviteres til å føle fellesskap, dele ideer og feire de små tingene. Her skal man kunne sitte ned og nyte en beroligende kopp te, enten med gode venner eller andre likesinnede som oppsøker et pusterom fra hverdagen. Butikken kan også brukes til forskjellige events, enten lukkede selskaper eller åpne arrangementer.

Nå er tiden inne for ytterligere ekspansjon, og de planlegger åpning av sin første butikk i Norge høsten 2023. Det er inngått leieavtale i et attraktivt lokale (ikke senter) sentralt i Oslo, og på sikt kan det bli aktuelt å etablere ytterligere 2-3 butikker i Norge. Nå kan du bli med på en spennende etablering og utvikling av et nytt og annerledes butikkonsept.

Om stillingen:
Som shop manager har du totalansvar for den daglige operative butikkdriften, herunder innkjøp, vareplassering, kampanjegjennomføring, måloppnåelse og rapportering. I tillegg vil du ha fokus på å tiltrekke kunder til butikken og utvikle et nettverk i nærheten. Har du forslag til events og aktiviteter i butikk, er dette selvfølgelig positivt.

Du vil ha personalansvar for en assisterende butikksjef og et team på inntil 4-5 personer. Det er naturlig at du deltar i det daglige salgsarbeidet og går foran som «den perfekte vert/vertinne». Du får god opplæring og oppfølging, men vi tror det er viktig at du er selvstendig og komfortabel med å ha din leder et stykke unna. Du vil være Norges fremste representant for Paper & Tea og får muligheten til å tilpasse konsept og aktiviteter overfor den norske kunden.

Du er bevisst din ansvarlige rolle, og lever den gjennom engasjement og løsningsorientert coaching, med mål om at alle i teamet ditt kan ta på seg alle oppgaver selvstendig til enhver tid. Butikken skal være et sted hvor kundene vil komme tilbake igjen og igjen - et sted for entusiasme - et sted for inspirasjon - et sted for kommunikasjon og kreativitet.

Den vi tror passer i rollen:
 • er et forbilde som inspirerer og motiverer sine kollegaer
 • elsker å skape positive kundeopplevelser
 • er strukturert og selvstendig
 • forstår og behersker grunnleggende butikkdrift
 • er god i engelsk, det er en fordel hvis du forstår noe tysk

Din bakgrunn:
 • erfaring fra en serviceorientert virksomhet (f.eks. hotell/servering, reiseliv, livsstil)
 • minst 3 års erfaring fra teamledelse
 • interesse for te og tekultur, og har et ønske om å formidle dette videre til andre
 • gjerne erfaring med å bygge nettverk og gjennomføre events

Hvorfor Paper & Tea?
 • Paper & Tea tilbyr deg muligheten til å bidra med dine talenter i et kreativt miljø og skape et sted hvor folk liker å jobbe, blir inspirert, shoppe, møte venner og tilbringe tid.
 • Du blir en del av en dedikert «familie» der alle deler den samme lidenskap for te og det gode liv.
 • Du vil rapportere til Retail Manager i Tyskland og delta i jevnlige butikkledermøter på teams.
 • Du får grundig opplæring, som inkluderer 2 ukers opphold i Berlin, Tyskland.


Vil du vite mer om hva det innebærer å være store manager i Paper & Tea? 

 • Ta gjerne kontakt med Ine Gunnersen (ine.gunnersen@cappa.no / 900 78 560) eller Guro Karlstad (guro.karlstad@cappa.no / 988 62 051) om du ønsker mer informasjon.


Føler du deg klar for å bli store manager i Paper & Tea?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og gjerne en kort søknad.
 • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn på forhånd herfra og oppdatere profilen din. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.


Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.


Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Shop Manager
Arbeidsgiver:
Paper & Tea
0152 Oslo
Prinsensgate
På nett
https://www.paperandtea.com/
Facebook
Søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
Arbeidssted
Oslo

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Ine Maria Gunnersen

Rådgiver

+4790078560

ine.gunnersen@cappa.no

Guro Karlstad

Rådgiver

+4798862051

guro.karlstad@cappa.no

Bildegalleri