Vil du være restaurant manager hos Los Tacos i Oslo? 

Los Tacos er en amerikansk-mexikansk restaurantkjede med en norsk vri, som ble etablert i 2015. Konseptet henter inspirasjon fra en rekke ulike meksikanske restauranter i USA, ispedd noen folkekjære ingredienser fra hele Norges tacofredag.
Los Tacos brenner for å yte rask og god service, og servere mat av høy kvalitet. Deres visjon er å bli Skandinavias ledende merkevare innen rask, meksikansk mat. Bedriften bygges dag for dag av dyktige og ivrige medarbeidere som brenner for å lykkes.
Los Tacos kan vise til god lønnsomhet og solid økonomi, og kjeden er klar for videre vekst.

Har du erfaring fra restaurant og er klar for nye utfordringer? 

Los Tacos har siden oppstarten av første restaurant i 2015 etablert seg i flere norske byer, og med solide eiere er det lagt til rette for fremtidig ekspansjon. Los Tacos er en amerikansk-mexikansk restaurantkjede med norsk vri. Kjeden består i dag av åtte restauranter og flere food trucks rundt om i landet, og nye restauranter er under planlegging. 

Over 14 millioner taco-, tortilla- og fajitamiddager spises hvert år i Norge og rundt én million nordmenn spiser taco hver helg. I tillegg til tradisjonelle tacovarianter inneholder Los Tacos menyen veganske og plantebaserte alternativer.

Det finnes to muligheter til å bli restaurant manager hos Los Tacos i Oslo: 
Restauranten på Jernbanetorget ligger sentralt plassert på Norges kanskje mest travle knutepunkt. Her kan Los Tacos vise til en god og lønnsom drift over flere år. Restauranten skal pusses opp i februar og den vil få et stort uteområde. Vil du ta over stafettpinnen og lede denne restauranten videre?
Torggata 18 er under ombygging og Los Tacos åpner sin flaggskip-restaurant i dette kremlokalet mars 2022. Her vil det bli hektisk aktivitet i umiddelbar nærhet til Oslos beste konsertarenaer. Vil du være med på etableringen og oppstarten av denne restauranten?

Los Tacos har altså store ambisjoner for fremtiden og du kan nå bli med på reisen videre. Som restaurant manager i Los Tacos vil du ha et overordnet ansvar for den daglige driften av restauranten, herunder økonomi, lønnsomhet, personal og lokal markedsføring. Vi ser etter deg som trigges av resultatansvar og er flink til å motivere dine ansatte. Du elsker å yte service og gå foran som et godt eksempel. I tillegg har du stålkontroll på driften og dine nøkkeltall. Dersom du har bestått skjenkeprøve er dette et pluss.

Som restaurant manager vil du få grundig opplæring og støtte fra driftsapparatet i Los Tacos, og du vil ha et nært samarbeid med andre restauranter i kjeden. 

Vi tror at du som søker har:
 • erfaring fra restaurant / fast-food bransjen
 • grunnleggende forståelse for økonomi og KPI´er
 • erfaring som leder og trives i rollen
 • grunnleggende IT-kunnskap
Hos Los Tacos får du:
 • en variert og utfordrende arbeidshverdag midt i Oslo-gryta
 • jobbe i et ungt miljø med ambisiøse og engasjerte eiere
 • konkurransedyktige betingelser og ordnede arbeidsforhold
Er du interessert?
 • Dersom du har preferanse for én av restaurantene, må du gjerne nevne dette i søknaden. Ellers vil vi gjennomføre en samlet rekruttering for begge steder.
 • NB! We do not accept applications by mail, please apply through the system  / På grunn av GDPR kan vi ikke motta CV og søknader på mail, søk gjennom lenken i annonsen.
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!
 

Los Tacos

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:


0154 Oslo

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Mathias Myrseth

Rådgiver

+4798665931

mathias.myrseth@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no