Ønsker du å drive for deg selv?

Vår oppdragsgiver ble etablert på 1980-tallet og er i dag en solid aktør i solskjermingsmarkedet. De har et meget omfattende produktspekter, i tillegg til egenutviklede verktøy/systemer som skiller dem klart fra konkurrentene.

Vil du skape din egen suksess med markedets beste produkter?

Vår oppdragsgiver leverer solskjermingsprodukter til både private og offentlige/profesjonelle kunder. Med egen fabrikk har de full kontroll på produksjon, kvalitet og leveringstider. De søker nå etter franchisetakere / partnere som skal dra nytte av nettopp dette. Du vil betjene dine kunder med et sterkt system i ryggen, der du leverer kvalitetsprodukter produsert direkte på kundenes spesifikasjoner. Det private markedet bør prioriteres, men det finnes også store muligheter i det profesjonelle markedet.

Som franchisetaker driver du ditt eget selskap, og du får full opplæring i konseptet. Opplæringen innebærer blant annet besøk på fabrikken, og du får detaljert innføring i hele verdikjeden, fra befaring hos kunde til ferdig montert produkt.

I starten vil du selv være operativ i driften, og ansette selgere og/eller montører etter hvert som bedriften din vokser. Du vil få salgsrettigheter i et definert område/distrikt, som på sikt kan bli utvidet ved sunn drift og vekst.

Vi ser etter deg som har et sterkt ønske om å drive for deg selv. Er du allerede etablert i bransjen, men savner en solid samarbeidspartner, kan dette også være noe for deg. Vi ser primært etter franchisetakere i Oslo-området. Dersom du bor et annet sted i landet, er du likevel velkommen til å ta kontakt.

Om deg:
Vi tror du er person som raskt får tillit hos kundene. Du er strukturert og nøyaktig, samtidig som du er fleksibel og villig til å strekke deg langt for kundene. Dette er ikke en 8-16 jobb, privatkunder ønsker gjerne besøk på ettermiddag-/kveldstid. Men du styrer din egen hverdag, og setter pris på denne friheten. I starten kan det være fornuftig å ivareta de fleste oppgaver selv, fra befaring/innsalg til montering av ferdig produkt. Du bør derfor være nevenyttig og ha estetisk sans.

Dersom du på sikt har ambisjoner om å vokse, må du ha evne til å lede en bedrift. Dette innebærer god personalledelse og økonomisk kontroll. Det kreves ikke mye kapital i starten, men du må kunne disponere bil og ha noe nødvendig utstyr. Den viktigste investeringen vil være tiden du bruker på å oppnå omsetning og lønnsomhet.

Vår oppdragsgiver tilbyr:
 • Markedsledende produkter
 • Attraktiv forretningsmodell med gode betingelser
 • Grundig opplæring og oppfølging
 • Støtte til markedsføring og regnskapsføring
 • Vekstmuligheter
Høres dette spennende ut? Da vil vi høre fra deg!  
 • Dersom du ønsker mer informasjon er du velkommen til å kontakte Fredrik M. Vegsgaard (tlf. 900 20 079, fredrik.vegsgaard@cappa.no) eller Are Sjåland (tlf. 982 23 124, are.sjaland@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.
 • Din henvendelse behandles fortrolig, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.
 • Er du klar for å søke allerede nå, så kan du laste opp en CV-fil eller skrive den inn direkte i søknadssystemet vårt.
 • Søknader blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.
 • Oppstart etter nærmere avtale.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!
 

Om stillingen

Tittel
Franchisetaker innen solskjerming
Arbeidsgiver:
Cappa for oppdragsgiver
0010 Oslo
På nett
www.cappa.no
Facebook
Arbeidssted
Norge

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

Are Sjåland

Senior rådgiver

+4798223124

are.sjaland@cappa.no

Bildegalleri