Rekruttering

Vi finner den du leter etter!

Cappa rekrutterer til de fleste bransjer og nivåer. Vi er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra fagspesialister til lederstillinger og franchisetakere.

Vi har solid kompetanse på rekruttering av toppledere/mellomledere, og til stillinger innen bl.a. salg, innkjøp, space management, kategori, marketing, økonomi, drift, logistikk og eiendom.

Kvik har benyttet Cappa som rekrutteringspartner siden 2009 og Cappa har vært en viktig bidragsyter i vår ekspansjon og vekst på det norske markedet. Cappa har bistått hovedkontoret, og i tillegg hatt oppdrag for flere av våre franchisetakere. Cappa er profesjonelle, grundige og gir seg ikke før gode kandidater er på plass. De er en god sparringspartner i prosessene og holder oss løpende oppdatert på fremdriften. Vi er svært godt fornøyde med samarbeidet og gir Cappa våre beste anbefalinger. Kvik, Are Bjøntegaard, Country Manager Norway

Vi har i mer enn 20 år skapt verdi for våre kunder gjennom riktig rekruttering. Våre profesjonelle prosesser sikrer at våre oppdragsgivere rekrutterer ansatte som tilfører verdiskaping og kompetanse til virksomheten. Alle våre rekrutteringsprosesser skreddersys på bakgrunn av oppdragsgivers behov. Feilansettelser er kostbart, og vi gir oss aldri før vi har funnet den mest egnede kandidaten til stillingen og oppdragsgiver er fornøyd.

De fleste prosesser har følgende faser:

 

1 - Kravspesifikasjon

I forkant av rekrutteringsprosessen setter vi oss grundig inn i oppdragsgivers behov. I samtaler med oppdragsgiver får vi inngående kunnskap om rollen, selskapet, kulturen i selskapet og bransjen. Dette er avgjørende for å lykkes i rekrutteringsprosessen.

 

 

2 - Målrettet annonsering

På bakgrunn av kravspesifikasjonen utarbeider vi en stillingsannonse som treffer kandidatene vi ser etter. Vi annonserer på ulike plattformer avhengig av rolle, og ser at målrettet annonsering kombinert med aktivt søk er den beste metoden for å tiltrekke seg attraktive kandidater.

Cappa håndterer og vurderer søknader. Vi sørger for profesjonell håndtering av søkere uavhengig om de er aktuelle for stillingen eller ikke.

 

3 - Aktivt søk

I kombinasjon med målrettet annonsering jobber vi med aktivt søk og headhunter aktuelle kandidater. Vi bruker ulike plattformer og metoder i søket, som blant annet vår egen kandidatdatabase, LinkedIn, vårt nettverk og andre kilder. Våre rådgivere er aktive, profesjonelle og diskrete i kontakt med kandidater og kilder.

 

4 - Intervju og testing

Cappa gjennomfører førstegangsintervjuer med kandidatene. Gjennom en systematisk tilnærming vurderer vi hvilke kandidater som er aktuelle for videre prosess.

Cappa er sertifisert i testverktøy fra Aon Assessment (tidligere Cut-e), og kan om ønskelig gjennomføre personlighet- og evnetester. Kandidater som gjennomfører tester får en personlig tilbakelesing fra en av våre rådgivere.

 

5 - Presentasjon

Etter førstegangsintervjuer vurderer vi kandidatene og presenterer dem vi anser som aktuelle for oppdragsgiver. Cappa er en aktiv part i møte mellom oppdragsgiver og kandidater.

 

6 - Bakgrunnssjekk

I alle våre rekrutteringsprosesser gjennomfører vi bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Vi gjennomfører grundige referansesamtaler og kandidatene fyller ut et egenerklæringsskjema. Vi tar kredittsjekk på kandidater når det er aktuelt, og innhenter politiattest til stillinger som krever det.

 

7 - Ansettelse

Våre rådgivere er en aktiv sparringspartner for oppdragsgiver og kandidater gjennom hele prosessen. Det er oppdragsgiver som foretar det endelige valget av kandidat.

Vi følger opp våre kandidater i etterkant av ansettelsen. Det gir viktige innspill i forhold til bl.a. trivsel, opplæring og utvikling.

 

Kontakt oss

Vil du se hva våre kunder mener om å samarbeide med oss i Cappa?  Klikk her for referanser.

Ønsker du en prat om hva vi kan bistå dere med?

Vennligst ta kontakt for mer informasjon eller et uforpliktende møte.

Her er en oversikt over våre rådgivere.

Tlf. + 47 23 38 38 80 / E-post: post@cappa.no.