Samarbeidspartnere

 

Franchiseportalen

Cappa sin franchiseportal ble lansert allerede i 2005, som et samlingssted for franchiseinteresserte. Nå er sidene lansert i ny og moderne drakt. Franchiseportalen inneholder mye informasjon for den som vurderer å drive egen virksomhet i en kjede, samt en stor oversikt over franchisekjeder i Norge. På Franchiseportalen kan også den som jobber i en franchisekjede eller med franchise på annen måte finne mye nyttig lesestoff.

Franchiseportalen rangeres øverst ved organisk google-søk på «franchise» i Norge (kun etter Wikipedia). Det fører til at nettsidene er svært godt besøkte, og et sted der mange franchiseinteresserte orienterer seg. Om du ønsker å profilere din kjede overfor mulige franchisekandidater, så er det gode muligheter for det. Aktive oppdrag fra Cappa vises også på franchiseportalen, og våre oppdragsgivere får derfor mye oppmerksomhet.

Besøk siden: www.franchiseportalen.no

 

Franchisearkitekt

Franchisearkitekt er et skandinavisk nettverk av spesialister med tilknytning til franchise. Forretningsideen er å tilby markedets beste kompetanse innen de områder der franchisekjeder har viktige behov. Kundene er i hovedsak foretak som vil eller har ekspandert med franchise som forretningsmodell. FranchiseArkitekt tilbyr en unik kombinasjon av kunnskap og erfaring innen franchising, uansett hvor i prosessen man befinner seg. Cappa er med i FranchiseArkitekt, som ressurs på rekruttering.

Besøk siden: www.franchisearkitekt.no

 

Jonas Ideström

Jonas Ideström er konsulent og siviløkonom, siden 1990 har han drevet med utvikling av franchisekjeder. Jonas har i en årrekke vært styreleder i den svenske franchiseforeningen Svensk Franchise, og har også i flere år vært styremedlem i European Franchise Federation (EFF). Han har lang erfaring som leder for flere store franchisekjeder i Sverige. Sammen med advokat Anders Fernlund har han skrevet boken FranchisePraktikan. Jonas er initiativtaker til det skandinaviske nettverket FranchiseArkitekt.

Besøk siden: www.franchisearkitekt.se eller www.franchisearkitekt.no

 

Advokatfirmaet SGB Storløkken

Storløkken yter bistand med hovedvekt på forretningsjus – franchise, eiendom og entreprise. Firmaet bistår næringslivet særlig med distribusjons- og mellommannsrettslige spørsmål, selskapsrett, arbeidsrett, kontraktsrett med mer. Storløkken er fast advokatforbindelse for en rekke av de største aktørene innen tjenesteyting og varehandel i Norge, herunder ledende franchise- og distribusjonskjeder. Kontaktperson: Endre Storløkken.

Besøk siden: www.storlokken.no

 

Jan Ketil Arnulf

Jan Ketil Arnulf er en anerkjent professor, organisasjonspsykolog, rådgiver, forfatter, foreleser og forsker. Han er utdannet dr. psykol, spes. klinisk psykologi, spes. arbeids- og organisasjonspsykologi. Han er blant annet forfatter av bøkene «En kultur kalt ledelse» (Universitetsforlaget, 2018) og «Hva er Ledelse» (Universitetsforlaget, 2012). Arnulf har egen konsulentvirksomhet i tillegg til å være professor ved Institutt for ledelse og organisasjon på BI.

Jan Ketil Arnulf kan kontaktes på jan.k.arnulf@bi.no.