Referanser

Vi er stolte over å bistå en rekke anerkjente virksomheter med å finne de rette menneskene. Vi rekrutterer ledere/mellomledere, og til stillinger innen blant annet salg, innkjøp, space management, kategori, marketing, økonomi, drift, logistikk og eiendom. Her er et utvalg av våre referanser:

At Los Tacos we are expanding quickly both in our restaurant sector and our head office. Cappa has been critical in finding us the top personnel for both sectors of our business. They have done an incredibly professional job in finding roles as high up as CFO to our daily managers in the restaurants. I would highly recommend them. Not only do we have an incredible experience with the recruiting process, but the candidates do as well. Finding great candidates these days is very difficult on our own and with Cappa on our team it has made the process a lot easier and less time consuming.

Los Tacos, Brian Kovary, Founder & CEO

Som Skandinaviens førende bordpladeproducent, havde vi brug for en rekrutteringspartner til at finde den rette kandidat til Nordnorge. Cappa har været en proffessionel og tæt partner fra begyndelsen til kontrakt med den endelige kandidat.

Vi har følt os løbende informeret om processen og fra start følt at alle vores krav og ønsker til kandidaten blev brugt i rekrutteringsprocessen, samt at forståelsen af vores virksomhed og vores værdier blev hørt og forstået.

Vi vil til enhver tid bruge Cappa igen.

DFI-Geisler, Martin Fruth, Sales manager

I samband med öppnande av vår butik för Fine Art, Kreatima, tog vi hjälp av Cappa med rekryteringen av butikschef. Cappa bistod oss med kvalificerade kandidater och fungerade en professionell partner i processen. Vi fick löpande uppdateringar helt enligt plan och har varit mycket tacksamma för det stöd vi fått under tiden. Vi ser nu fram emot att erbjuda Oslo ett stort sortiment av konstnärsmaterial och kreativitet!

Kreatima/Panduro, Rebecka Hoolmé, HR Manager

Som en ny aktør i oppstartsfasen var det viktig for oss og finne en rekrutteringspartner som kunne retail og da spesielt innenfor FMCG segmentet. Med Cappa på laget fikk vi landet den perfekte kandidaten i henhold til vår bestillingen. Det var en tett og god oppfølgning, samt at jeg må få berømme Cappa for alltids å være løsningsorientert, serviceminded og profesjonell gjennom hele prosessen. -Kan med trygghet anbefales!

Billy, Frode Waage, CEO

Partyland Norway bruker Cappa til rekruttering av franchisetakere til nyetablerte butikker, siden Partyland var et nytt og forholdsvis ukjent konsept i Norge valgte vi å benytte oss av Cappa sin sterke posisjon og troverdighet som en seriøs aktør innenfor rekruttering av franchisetakere. Vi er veldig fornøyde med tjenestene Cappa utfører og vi har hatt stor suksess med kandidater som er rekruttert. Cappa er også en god sparringspartner for Partyland innen forskjellige spørsmål rundt franchise og rekruttering.

Partyland Norway, Ben Forsland, adm. dir / eier

Kvik har benyttet Cappa som rekrutteringspartner siden 2009 og Cappa har vært en viktig bidragsyter i vår ekspansjon og vekst på det norske markedet. Cappa har bistått hovedkontoret, og i tillegg hatt oppdrag for flere av våre franchisetakere. Cappa er profesjonelle, grundige og gir seg ikke før gode kandidater er på plass. De er en god sparringspartner i prosessene og holder oss løpende oppdatert på fremdriften. Vi er svært godt fornøyde med samarbeidet og gir Cappa våre beste anbefalinger.

Kvik, Are Bjøntegaard, Country Manager Norway

I forbindelse med etableringen av et landsdekkende franchisebasert system, har Elon Norge benyttet Cappa til å finne butikkdrivere og nøkkelpersoner til kjedekontoret. Disse er avgjørende for at vi skal lykkes og Cappa har så langt rekruttert vel kvalifiserte kandidater på en svært effektiv og profesjonell måte for Elon. De har dermed vært en sentral bidragsyter til at vi i år også når vårt etableringsmål.

Elon, Asle Bjerkebakke, adm. dir.

Dr.Dropin er et oppstartsselskap i rask vekst. Vi har et lite lederteam, og det er avgjørende at vi klarer å rekruttere mennesker til ledergruppen som kan bidra til å videreutvikle selskap. Cappa har hjulpet oss med rekruttering av kjedeleder. Vi er veldig fornøyd med gjennomføringen av prosessen, som har vært kjennetegnet av stor grad av profesjonalitet og fokus på kvalitet. Vi gir våre beste anbefalinger.

Dr. Dropin, Kristoffer Ingebrigtsen, COO

REMA 1000 bruker noen få samarbeidspartnere innenfor rekruttering. Samarbeidspartnerne våre velges ut med omhu – og det er avgjørende at de presenterer kompetente kandidater som både forstår vårt tankesett, passer inn i vår kultur og er med på å forsterke kulturen ytterligere. Cappa er en slik samarbeidspartner.

REMA 1000, Tore Høylie, HR-direktør

jem & fix har i sin opstart i Norge benyttet Cappa til rekruttering af både Butikschefer og samtlige ansatte til hovedkontoret på Lysaker. Disse opgaver er blevet løst med stor succes og der er blevet skabt et team af dedikerede medarbejdere på utrolig kort tid. Cappas forståelse af vores danske virksomhedskultur været afgørende for vores valg af rekrutteringsbureau. De har udover selve rekrutteringen været brugt som sparringspartner på flere andre områder – primært HR relaterede. Vi er meget fornøjet med samarbejdet.

jem & fix, Kennet Foersom Iversen, Country Manager Norway

Fiskarhedenvillan besluttet i 2016 at vi ønsket flere boligkonsulenter, da vi opplevde en stor etterspørsel for vårt produkt. Vi besluttet da at vi ønsket å samarbeide med Cappa. Vi har hatt et meget godt og inspirerende samarbeid med Cappa med å rekruttere boligkonsulenter for oss i Fiskarhedenvillan Norge. De har vært meget effektiv, og aldri skuffet oss med kvaliteten på kandidater som har vært presentert. Cappa er seriøs og faglig sterk som har forstått våre behov og gitt oss de kandidater vi ikke har klart å finne selv. Vi anbefaler Cappa på det sterkeste.

Fiskarhedenvillan, Tommy Nyborg, Salgssjef Norge

Polarn O. Pyret har brukt Cappa i tidligere prosesser og da vi skulle rekruttere en regionsjef i november 2020 ble Cappa et naturlig valg. Vi er meget fornøyd med dette samarbeidet. Cappa gjennomførte en meget god prosess, og leverte over forventet.

Polarn O. Pyret, Åse Tosterud, International Retail Director

Norway Shop AS var ved et veiskille sommeren 2017. Vi sto foran en periode med sterk vekst i omsetning og antall butikker, og hadde behov for styrking av vår organisasjon med en ny stilling som Kjedeleder. Cappa hjalp oss med rekrutteringsprosessen. Vi opplevet hele prosessen som grundig og profesjonell. Rådgiveren var rask til å analysere og forstå vår situasjon, og hadde på kort tid funnet frem et antall godt kvalifiserte kandidater.

Norway Shop, Tom Grusd, Adm. direktør

I forbindelse med søk etter ny Daglig Leder/ CEO i fase med sterk vekst, ble Cappa kontaktet for å bistå oss med denne prosessen. Dette da vi føler Cappa er den beste aktøren til rekruttering rettet mot vår bransje, varehandel. Det var meget behagelig å jobbe med Cappa i denne prosessen. De sitter på et godt nettverk og opptrer meget profesjonelt fra A til Å. Alt i alt, veldig godt fornøyd med jobben Cappa her gjorde.

Way Nor, Thomas Lie, Daglig leder

Hertz Bilutleie har benyttet Cappa ved flere anledninger i forbindelse med rekruttering av Regionsansvarlige samt Drift og Utviklingssjef til vårt nettverk. Vi opplever Cappa som en god sparringspartner og rådgiver i rekrutteringsprosessen. Rådgiveren var faglig dyktig, god på å kartlegge og oppfatte våre behov som kunde. Cappa er raske til å levere, engasjerte og oppriktig interesserte i å finne de beste kandidatene for oss, samt god til å følge opp kandidatene på en profesjonell måte. Vi er svært godt fornøyd med prosessene vi har kjørt med Cappa AS og kan dermed gi våre varmeste anbefalinger.

Hertz Bilutleie, Gitte Cecilie Furuheim, HR & OD Direktør

Skousen er et etableret brand i Danmark med 52 hvidevarebutikker – og vi ser et stort potentiale i det norske marked. Vi har sat et ambitiøst mål for antal butiksåbninger i 2015 og havde derfor brug for en samarbejdspartner til rekruttering af franchisetagere. Vores samarbejde med Cappa har været yderst positivt – de har rykket hurtigt på opgaven, så vi har kunne ansætte de rette profiler på de rette lokationer. Det er tydeligt, at deres store netværk har gjort det muligt for os i Skousen at rekruttere de rette – i det tempo vi har stilet efter. Overordnet er vi derfor meget glade for samarbejdet og har ugentligt en tæt dialog med vores kontakter hos Cappa.

Skousen hvitevarer, Jonas Dørken, tidl. CEO

Vi har samarbeidet med Cappa om rekruttering av både franchisetakere og butikkledere siden 2009. Vår erfaring viser at Cappa innehar kompetanse og ressurser til å løse oppdragene på en rask og kvalitativt god måte for oss. Vi føler alltid at Cappa gir oss personlig og meget god service. De er alltid tilgjengelige, og gir raskt svar på henvendelser.

Bjørklund Norge, Geir Treseng, tidl. driftsjef

Cappa bisto oss med å rekruttere Head of Partner Channels. Stillingen har ansvaret for våre KAMer og forhandlerkonsulenter som jobber med våre samarbeidspartnere i eksterne kanaler, eksempelvis Elkjøp, Power, Euronics, m.m. Vi er svært godt fornøyd med Cappas høye servicenivå og engasjement i prosessen. Vi har i hele perioden hatt særdeles god dialog med vår kontaktperson i Cappa, Frode Finsrud. På bakgrunn av dette ønsker vi å gi vår beste anbefaling.

Telia Norge, Mads E. Larsen, tidl. HR Manager Retail & External Channels

Som ansvarlig for salget af Kviks franchiseforretninger har jeg gennem flere år arbejdet tæt sammen med Cappa i bestræbelserne på at finde de bedste kandidater. I hvert eneste forløb har Cappa vist eksemplarisk forståelse for forretningen og dermed vores krav til kandidaten. Cappa har en professionel tilgang til opgaverne, et kæmpe netværk og ikke mindst en stor ekspertise.

Kvik, Jesper Franzen, tidl. Establishment Manager – North

Vi har benyttet Cappa til å rekruttere franchisetaker / kjøper til Kvik Drammen, samt daglig leder, lagersjef, lagermedarbeider og selgere / konsulenter til Kvik Alnabru. Cappa lykkes på en særdeles god måte å finne mange kvalifiserte kandidater, og til å komme i havn med personer som har de beste forutsetninger for å kunne lykkes. Prosessen med å finne kandidater er meget profesjonell og effektiv. Dette skyldes etter vår oppfatning i hovedsak at de har dyktige medarbeidere, en god arbeidsmetodikk og stort nettverk å jobbe med.

Kvik Alnabru, John Fadum, tidl. eier

Vi er meget fornøyd med Cappa som vår samarbeidspartner for å rekruttere selgere til våre butikker. Jeg er spesielt fornøyd med kartleggingssamtalene med meg i forkant, dette for å finne kandidater som passer inn i vår kultur. Vi kommer til å benytte Cappa også når vi skal i gang med neste ansettelsesprosess.

Kvik Drammen / Kvik Slependen, Erik Didriksen, eier

Vår erfaring med Cappa kan summeres opp slik: Positivt, proaktivt, konstruktivt og profesjonelt samarbeid.

Norwegian Outlet, Einar Sørland, tidl. adm. dir.

Cappa hjalp oss med rekrutteringen av Daglig leder til Sørensen Sykler AS. Vi er svært fornøyde med jobben som ble utført, de innehar kompetanse og ressurser til å løse oppgaven på en rask og god måte for oss. Cappa ga oss personlig og meget god service.

Opsahl Gruppen, Anders Opsahl, Daglig leder / eier

Jeg synes Cappa opptrer veldig ryddig med kontinuerlige tilbakemeldinger i prosessen. Jeg er mest fornøyd med at Cappa alltid presenterer gode kandidater. Cappa har god kunnskap på franchise, og er for meg en diskusjonspartner jeg drar god nytte av.

 

Sunkost, Skjalg Nakkim, Drifts- og etableringssjef / Retail Manager

Som bank ser vi mycket positivt på att en franchisegivare använder sig av ett profestionellt rekryteringsföretag som Cappa när man skall rekrytera en ny franchisetagare. Rekrykeringsföretagets kunskap i kombination med franchisegivarens konceptkännedom ökar möjligheterna till ett positivt kreditbeslut.

Marginalen Bank, Max Käll, Säljchef, AO Partner