Selskapsinformasjon

Hvem er Cappa?

Cappa er et ledende rådgiverselskap innen rekruttering av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere, agenter og forhandlere. Vi har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Cappa bistår også andre virksomheter, bl.a. leverandører, grossister, aktører innen eiendom, logistikk og senterdrift. Cappa ble etablert i 2002, og har oppdrag over hele landet for norske og utenlandske oppdragsgivere. Cappa er et fremtidsrettet selskap med kompetente medarbeidere, gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia. Blant våre nære samarbeidspartnere finnes FranchiseArkitektAdvokatfirmaet Storløkken, ColliersHovedorganisasjonen VirkeNordic Council of Shopping Centers og Norwegian Fashion Center.

In search of excellence er vårt motto. Det betyr at vi gjør vårt ytterste for å lete frem og etablere positiv kontakt med de mest egnede kandidatene til de stillinger vi arbeider med. Det betyr også at vi bruker mye ressurser på å kvalitetssikre search- og rekrutteringsprosessen.

Verdigrunnlag

Cappa har seks grunnleggende verdier som både kandidater, oppdragsgivere og samarbeidspartnere skal bli møtt med. Når du møter en rådgiver fra Cappa skal du bli -G-R-E-P-E-T

  • Grundig
  • Redelig
  • Entusiastisk
  • Profesjonell
  • Effektiv
  • Troverdig

Metodikk

Cappa er svært opptatt å levere tjenester av høy faglig kvalitet, alle metoder og rutiner skal bygge opp under dette.

Cappa benytter blant annet Cut-e psykometriske verktøy (verktøy for å avdekke personlighetstrekk og evner) sertifisert av DNV-GL (tidl. Det Norske Veritas).

         

Cappa AS, organisasjonsnummer: 879 996 902 MVA.

 

Read more about Cappa in english.