Om oss

 

Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra fagspesialister til lederstillinger og franchisetakere.

Vi har solid kompetanse på rekruttering av toppledere/mellomledere, og til stillinger innen bl.a. salg, innkjøp, space management, kategori, marketing, økonomi, drift, logistikk og eiendom.

Cappa ble etablert i 2002, og består i dag av 8 rådgivere. Vi har oppdrag over hele landet for norske og utenlandske oppdragsgivere. Blant våre samarbeidspartnere er FranchiseArkitekt,  Advokatfirmaet Storløkken, ColliersHovedorganisasjonen Virke, Azets, Seeds Consulting og Norwegian Fashion Center. 

In search of excellence er vårt motto. Gjennom grundig forarbeid og målrettet search leter vi frem de beste kandidatene. Vår styrke er å kombinere headhunting med tilpasset annonsering.

Vi er sertifisert i Aon Assessment (tidligere cut-e) sine psykometriske verktøy for å avdekke personlighetstrekk og evner. Disse er godkjent av DNV-GL.

 
 

Kontakt oss

Ta kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende prat om rekruttering. Du kan også sende en e-post eller ringe hovednummeret + 47 23 38 38 80.

Cappa er til stede på mange ulike plattformer på nett og i sosiale medier. Følg oss på LinkedIn og Facebook, og les mer om hva du finner på våre ulike plattformer her.

Read more about Cappa in english.