Vil du drive fremtidens kjøkkenbutikk sentralt i Oslo?

Kvik er et internasjonalt konsept med stor suksess. Kjeden har over 180 butikker i 13 land. Her finner du kjøkken, bad og garderobe under fellesnevneren Dansk design til lave priser. 33 av butikkene er å finne i Norge, og Kvik er på god vei mot målsetningen, som er 50 butikker fra nord til sør. Kvik er et sterkt og attraktivt brand, og etterspørselen etter dansk design er stor.

Butikkene drives på franchisebasis med selvstendige partnere. Kvik er dansk, og er en del av det svenske konsernet Ballingslöv Int. AB. Kvik har hovedkontor og produksjon i Danmark, og et lite kjedekontor i Oslo som følger opp de norske butikkene.

Vil du lede, utvikle og motivere? Med Kvik sitt city-konsept kan du realisere drømmen om å drive for deg selv.

Hos Kvik finner du kjøkken, bad og garderobe i dansk design til overraskende lave priser. Som følge av økt etterspørsel og stor suksess, ønsker Kvik å forsterke sin tilstedeværelse sentralt i Oslo. Endelig lokasjon er ikke bestemt, men flere sentrumsnære områder kan være aktuelle. Vi tenker f.eks. Grünerløkka, Vika, Majorstua eller Alexander Kiellands plass? Du har kanskje noen tanker selv? Fellesnevneren er at Kvik-butikken skal være der folk ferdes og at det legges til rette for å møte kunden når kunden kan. 

Kviks skalerbare konsept muliggjør å drive en Kvik-butikk fra et mindre lokale enn tradisjonelle kjøkkenbutikker. Vi ser for oss at man i stor grad baserer innledende salg og tegnetimer gjennom Kvik Home. Kvik-butikkene har svært stor suksess med tegnetimer og rådgivning hjemme hos kunden. Her ligger alt til rette for en eventyrlig reise!

Hva kjennetegner deg som vil bli franchisetaker i Kvik?

Som franchisetaker eier du butikken, og som leder er du ansvarlig for å skape gode resultater og strålende kundeopplevelser sammen med ditt team. 
Du er en åpen person og en progressiv selvstarter som aldri gir opp. Du ser muligheter fremfor begrensninger, og går foran når det kommer til forandringer og utfordringer. Du har en sterk grad av selvstendighet. Du har "fingeren på pulsen", og evne til både å dykke ned i detaljer og tenke strategisk og langsiktig. Som franchisetaker / partner i Kvik jobber du aktivt med salg og salgsledelse fra butikken, og må trives i denne rollen.

Vi tror du har:
•    solid ledererfaring, og er offensiv og trygg i rollen som leder
•    god økonomisk innsikt og erfaring med bruk av KPI'er for utvikling av ansatte og bedriften som helhet
•    erfaring fra kommersielle virksomheter / retail
•    erfaring med salgsledelse og prestasjonsbasert salgskultur, og at du ikke er redd for å utfordre etablerte måter å drive salg på

Hva får du som franchisetaker i Kvik?
•    mulighet til å på kort tid skape gode resultater og god inntjening
•    bli en del av et nettverk med lojale, entusiastiske og dedikerte franchisetakere, som jevnlig samles for å utveksle erfaringer
•    løpende support på en rekke områder av et kvalifisert og dedikert team i Norge og Vildbjerg (DK)
•    grundig opplæring i Norge og i Danmark
•    Kvik har et konsept som muliggjør satelittbutikker knyttet til en hovedbutikk. For franchisetakere som viser lønnsomhet og god utvikling kan dette være en måte å vokse på, også sentralt i Oslo.

Med en velfylt verktøykasse og et eget support-team fra Kvik i Danmark ligger alt til rette for en knallstart!
Det kreves egenkapital for å starte en Kvik-butikk. Nærmere opplysninger om konsept, drift, kapital mm. får du i dialog med rekrutteringsselskapet Cappa, som bistår Kvik med å finne ny franchisetaker.

Lurer du på hva du kan forvente ditt første år som franchisetaker i Kvik? Her forteller Frank om sitt første år i Kvik, fra han tok over som franchisetaker i Stavanger i januar 2022:
https://cappa.no/kvik-konseptet-skaper-vinnere-i-alle-ledd/ 

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Kvik? 
•    Ta gjerne kontakt med Solveig Kvam (solveig.kvam@cappa.no / 958 46 064) om du ønsker mer informasjon.
•    Ta en titt på videoen for å se hva andre franchisetakere i Europa sier. Eller les her om hva andre franchisetakerne i Norge forteller om å være franchisetakere i kjeden:
https://cappa.no/franchisetaker-kvik-kristiansand-slik-lykkes-du/
https://cappa.no/savnet-lagfolelsen-man-har-i-butikk/

Føler du deg klar for å bli franchisetaker for Kvik?
•    Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
•    Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
•    Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:
•    Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
•    Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
•    Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Franchisetaker / partner
Arbeidsgiver:
Kvik
0505 Oslo
På nett
https://www.kvik.no/
Facebook
Søknadsfrist
Vi behandler søknader og henvendelser fortløpende
Arbeidssted
Oslo

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Bildegalleri