Vil du være i førersetet hos en kjede som skal vokse?

Historien om Bislett Kebab House (BKH) er historien om brødrene Aziz, som sten for sten har bygget opp en ledende merkevare innen Fast Food. På 70- og 80-tallet ble Norge introdusert for nye spennende retter som pizza, hamburger, tacos og ikke minst kebab. På samme måte som pizza har blitt en norsk nasjonalrett, har også kebab befestet sin posisjon blant det norske folk. Kebab er ikke lenger bare nattmaten du spiser på vei hjem fra byen. En god kebab er i dag et fullverdig alternativ til annen hurtigmat - mye takket være BKH som er selve referansen på en skikkelig kebab. BKH har i dag 12 avdelinger i Stor-Oslo, en omsetning på ca. 150 mill. kroner og bunnsolide resultater.

Unik mulighet hos Norges råeste hurtigmatkjede!

Bislett Kebab House har fått med seg Driv Kapital som ny partner og er nå klar for å ta nye steg. Første målsetning er å starte opp mer enn 10 nye enheter de neste 2-3 årene. På sikt skal Bislett Kebab House bli en landsdekkende kjede, og deretter kan andre land stå for tur.

Stillingen som COO er nyopprettet, du blir en del av lederteamet og har tett samarbeid med gründerne. Parallelt med at du lærer deg bedriften å kjenne, vil du jobbe operativt og strategisk for å sikre en kontrollert vekst. Du skal være en ressurs og støttespiller, men også en pådriver i utviklingen av kjeden. Formelt vil du få tittelen COO, med mål om å tre inn i rollen som CEO innen 3-5 år. Etter hvert som gründerne trer tilbake, skal du bygge opp ditt eget lederteam. Du kan forvente gode betingelser, som inkluderer mulighet for medeierskap.

Vi ser helst at du har noen års erfaring fra solide kjedekonsepter eller andre større bedrifter som kan vise til sunn og kontrollert vekst. Du kan ha bakgrunn som regionsjef, etableringssjef, driftssjef, eller tilsvarende roller med ansvar for etablering og drift. Du har kommersiell teft og forståelse for kostnads- og lønnsomhetsdriverne i en kjede som Bislett Kebab House.

Viktigst av alt: Du er innstilt på å legge ned mye arbeid, og utnytte det enorme potensialet som ligger i å kunne tilby premium kebab til hele verden!

Om deg:
 • du har et våkent blikk og ser muligheter der andre ser begrensninger
 • du lærer fort og har teft for godt kremmerskap
 • du er flink med folk, og du går alltid foran som et godt eksempel
 • du er strukturert og har meget stor arbeidskapasitet
 • du har en naturlig autoritet, men elsker å jobbe skulder til skulder med teamet
 • du har god økonomi- og tallforståelse, høyere utdannelse er ikke et krav
Hovedkontor er i Oslo, men du må forvente å være mye på farten. Oppstart etter nærmere avtale.

Har du spørsmål om stillingen eller ønsker du å søke?  
 • Eventuelle spørsmål kan rettes til rådgiver Fredrik M. Vegsgaard i rekrutteringsselskapet Cappa. 
 • Din henvendelse behandles fortrolig, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.
 • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.

Om Driv Kapital:
Driv Kapital er et investeringsfirma som forvalter NOK 1,5 milliarder fra anerkjente norske privateide investeringsselskaper og industrieksperter. Driv investerer i nordiske konsum-, software- eller tjenesteytende selskaper med betydelig vekstpotensial. I partnerskap med gründerne og ledelsen ønsker Driv å akselerere veksten til markedsledende selskap på en bærekraftig måte.


Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er spesialister på rekruttering til kommersielle virksomheter.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på https://cappa.no/stillinger/.

Om stillingen

Tittel
COO (Chief Operating Officer)
Arbeidsgiver:
Bislett Kebab House
0593 OSLO
Trondheimsveien 320
På nett
www.bislettkebabhouse.no
Facebook
Arbeidssted
Oslo

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

Bildegalleri