Ny eier til kjøkkenbutikk med stort vekstpotensial!

Kvik er et internasjonalt konsept med stor suksess. Kjeden har over 190 butikker i 12 land. Her finner du kjøkken, bad og garderobe under fellesnevneren Dansk design til lave priser. 30 av butikkene er å finne i Norge, og Kvik er på god vei mot målsetningen, som er 50 butikker fra nord til sør. Kvik er et sterkt og attraktivt brand, og etterspørselen etter dansk design er stor.

Butikkene drives på franchisebasis med selvstendige partnere. Kvik er dansk, og er en del av det svenske konsernet Ballingslöv Int. AB. Kvik har hovedkontor og produksjon i Danmark, og et lite kjedekontor i Oslo som følger opp de norske butikkene.

Vil du drive din egen kjøkkenbutikk i et sterkt brand med et solid team i ryggen?

Hos Kvik finner du kjøkken, bad og garderobe i dansk design til overraskende lave priser. Kvik Lillestrøm er godt etablert i sentrum av byen, og har et stort potensial for flere gode kundeopplevelser og videre vekst. 
Som franchisetaker vil du eie butikken, og som leder være ansvarlig for å skape gode resultater og strålende kundeopplevelser sammen med teamet ditt. Her ligger alt til rette for en eventyrlig reise videre!

Hva kjennetegner deg som blir franchisetaker i Kvik?

Du er en åpen person og en progressiv selvstarter som aldri gir opp. Du ser muligheter fremfor begrensninger, og går foran når det kommer til forandringer og utfordringer. Du har en sterk grad av selvstendighet, samtidig som du er en teamspiller og motivator. Du er begeistret, men også kritisk overfor det faktum at vi alltid kan bli bedre. Du har "fingeren på pulsen", og evne til både å dykke ned i detaljer og tenke strategisk og langsiktig. Som franchisetaker / partner i Kvik jobber du aktivt med salg i butikken, og må trives i denne rollen.

Vi tror du har:

 • solid ledererfaring og er offensiv og trygg i rollen som leder
 • god økonomiforståelse og erfaring med bruk av KPI'er for utvikling av ansatte og bedriften som helhet
 • erfaring fra kommersielle virksomheter / retail
 • erfaring med salgsledelse og prestasjonsbasert salgskultur

Hva får du som franchisetaker i Kvik?

 • mulighet til å på kort tid skape gode resultater og god inntjening
 • bli en del av et nettverk med lojale, entusiastiske og dedikerte franchisetakere, som jevnlig samles for å utveksle erfaringer
 • løpende support på en rekke områder av et kvalifisert og dedikert team i Norge og Vildbjerg (DK)
 • grundig opplæring i Norge og i Danmark
Hos Kvik i Lillestrøm jobber det et svært kompetent team, som har verdifull fagkunnskap, samt kjennskap til rutiner og annen know-how.

Kvik er en offensiv kjede som evner å snu seg raskt når det oppstår behov i markedet. Gjennom konseptet Kvik Home tilbyr Kvik hjemmebesøk hos kunden, noe de har svært god erfaring med. Kvik har også gode løsninger for gjennomføring av videomøter. Med en velfylt verktøykasse og et eget support-team fra Kvik i Danmark ligger alt til rette for at Kvik i Lillestrøm kan nå nye høyder!

Lurer du på hva du kan forvente ditt første år som franchisetaker i Kvik? Her forteller Frank om sitt første år i Kvik, fra han tok over som franchisetaker i Stavanger i januar 2022:
https://cappa.no/kvik-konseptet-skaper-vinnere-i-alle-ledd/

Nærmere opplysninger om forretningsmuligheten, kapitalbehov og hva du kan forvente dersom du blir eier/partner for Kvik Lillestrøm får du i dialog med rekrutteringsselskapet Cappa.

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Kvik? 

Føler du deg klar for å bli franchisetaker for Kvik i Lillestrøm?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vår søknadsportal. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til et jobbintervju? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Franchisetaker / partner
Arbeidsgiver:
Kvik
2000 Lillestrøm
Voldgata 4B
På nett
https://www.kvik.no/
Facebook
Søknadsfrist
Vi behandler søknader og henvendelser fortløpende
Arbeidssted
Lillestrøm

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Bildegalleri