Benihana, en japansk drøm – en internasjonal suksesshistorie

Benihana ble startet av en japaner på 60-tallet i New York.  Konseptet bunner på japansk kultur, mat og tilberedning, og Benihana er stolte av å være først ute med å introdusere teppanyaki-matlagingen til USA. I dag er Benihana en av verdens ledende asiatiske restaurantkjeder med over 100 restauranter i 12 land, og kjeden har store ekspansjonsplaner. Nå søker Benihana en partner i Norge som vil presentere deres unike konsept for landet!

I Japan er tilbereding av mat en kunstform, og hos Benihana har det blitt en underholdningskunst. «Vårt kjøkken er ditt bord» sier de hos Benihana, og det er det bokstavelig talt. Til stor begeistring fra gjestene står kokker og lager teppanyaki-mat rett foran øynene deres og gir de en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige. Som gjest hos Benihana sitter man rundt en teppanyaki-grill og ser på at erfarne teppan-kokker griller kylling, kjøtt og sjømatretter over åpen flamme og demonstrerer deres knivferdigheter. I tillegg til teppanyaki-mat serverer kjeden sushi, nudler og vegetarretter.

 

  

Benihana ønsker seg en solid partner på det norske/nordiske markedet. Selskapet eller personen må ha god erfaring fra drift av restaurant, café, convenience eller andre matkonsepter. Økonomien må være solid og man må ha ambisjoner om å åpne flere enheter.

Les mer om Benihana på nettsiden deres.


Virker dette spennende eller ønsker dere andre konsepter i porteføljen?

Cappa bistår denne kjeden med å finne riktig samarbeidspartner, kontakt oss for en fortrolig prat.
All kontakt skal gå via Cappa i den innledende fase.

Cappa har et stort nettverk i inn- og utland, og bistår en rekke utenlandske kjedekonsepter med etablering og ekspansjon.