Pitaya serverer smaken av Thailand!

Pitaya er fast-food kjeden som er inspirert av Thailand og thaimat! Pitaya ønsker å gjenskape den urbane atmosfæren man opplever i Bangkok og gi en street-food opplevelse. Restaurantene tilbereder wokretter raskt mens kundene ser på. Wokrettene kan lages i utallige varianter og enkelt tilpasses kundens ønske, alt utifra hvilke ingredienser man kombinerer. Med ferske og sunne ingredienser med karakteristiske thaismaker får gjestene en spennende, kulinarisk opplevelse.

Sunn mat servert raskt til en overkommelig pris, gjør Pitaya til et enkelt valg for folk i farta. Kjeden åpnet sin første restaurant i 2010 i Frankrike, og har i dag 53 restauranter i Europa. Nå ser de etter partner/masterfranchisetaker i Norge!

 

Pitaya ønsker seg en solid partner på det norske/nordiske markedet. Selskapet eller personen må ha god erfaring fra drift av restaurant, café, convenience eller andre matkonsepter. Økonomien må være solid og man må ha ambisjoner om å åpne flere enheter.

Les mer om Pitaya på nettsiden deres.


Virker dette spennende eller ønsker dere andre konsepter i porteføljen?

Cappa bistår denne kjeden med å finne riktig samarbeidspartner, kontakt oss for en fortrolig prat.
All kontakt skal gå via Cappa i den innledende fase.

Cappa har et stort nettverk i inn- og utland, og bistår en rekke utenlandske kjedekonsepter med etablering og ekspansjon.