Restaurantkjeden Tossed søker partner i Norge

Den første Tossed restauranten åpnet i London i april 2005 av gründer Vincent Mckevitt, og kjeden har siden åpnet over 25 hurtigmat restauranter i Europa. Tossed sitt mål er enkelt; å skape en sunn og spennende matopplevelse som ikke går på kompromiss med smak. Nå søker de en masterfranchisetaker som ønsker å vise nordmenn at næringsrik mat kan være enkelt og godt!

Tossed tilbyr sunn og naturlig mat, og gjestene velger selv om de vil nyte maten i restauranten eller ta den med. Menyen består av salater, wraps, varmretter, smoothie, juice og mye mer. Gjestene kan også sette sammen egne salater ved bruk av de friske og lokale ingrediensene som er tilgjengelig i restauranten. Konseptet fungerer godt både i hovedgater, kollektive knutepunkt eller på kjøpesenter, hvor man på et kjøpesenter gjerne har mindre avdelinger med kun takeaway. I Tossed er gode kundeopplevelser og rask service hovedprioritet. De bruker ny teknologi for å sikre raske og enkle bestillinger, og var først i Europa med å åpne kontantfrie restauranter. Flere av restaurantene har i dag selvbetjeningskiosker som reduserer kø, og skaper effektiv og rask service. Kunder kan også enkelt bestille på Tossed sin app eller gjennom deres online bestillingssystem.

Selskapet har i dag over 250 medarbeidere på over 25 ulike steder, og de ønsker flere på laget. De ser nå etter en partner i Norge/Norden med erfaring fra drift av restaurant, café, convenience eller andre matkonsepter. Personen eller selskapet må ha solid økonomi og ambisjoner om å åpne flere restauranter. Les mer om Tossed på nettsiden deres.


Virker dette spennende eller ønsker dere andre konsepter i porteføljen?

Cappa bistår denne kjeden med å finne riktig samarbeidspartner, kontakt oss for en fortrolig prat.
All kontakt skal gå via Cappa i den innledende fase.

Cappa har et stort nettverk i inn- og utland, og bistår en rekke utenlandske kjedekonsepter med etablering og ekspansjon.