Zocalo

Innovativt matkonsept søker partner i Norge

Zócalo er en inspirert av tradisjonelle taquerias og street food fra Mission District i San Francisco. Et område i byen hvor tradisjonell meksikansk mat møter det amerikanske kjøkken.

Zócalo har i dag 12 restauranter i Sverige, og er også representert i Danmark og med 10 restauranter på Island.

Zócalo er et moderne restaurantkonsept under mottoet FRESH – HAPPY – MEX. Gründerne bak konseptet finner inspirasjon fra tradisjonelle meksikanske taqueriaes og street food fra San Francisco.

Kjeden har i dag 12 restauranter i Sverige, og ønsker nå å satse i Norge. Ønsker du å bli med på reisen?

Konseptet er basert på «californian mexican» mat av friske råvarer av høy kvalitet. Det skal serveres smakfull, fresh og næringsrik mat i en mexicansk fast-food-setting. Zócalo serverer «honest food», og på din personlige kvittering står det hva måltidet inneholder av ingredienser og kalorier.
Hos Zócalo får du selvfølgelig et rikt utvalg retter for enhver smak, med valgmuligheter for både kjøttspiser og de som velger et plantebasert kosthold.
Restaurantene kan variere i størrelse, med alt fra 100-300 sitteplasser til mindre enheter med få eller ingen sitteplasser.

Zócalo kan tilpasses alle slags handelsarealer. Lokasjonene kan være i kjøpesentre, folkerike sentrumsnære områder eller på kollektivknutepunkter.
Zócalo har gjennomprøvde og enkle driftsrutiner slik at du som franchisetaker er sikret en solid drift.

Du er den rette for Zócalo dersom:

  • du elsker HAPPY – FRESH – MEX konseptet
  • du har forretningssans med fokus på service og kvalitet
  • du har erfaringer fra restaurant, cafe eller utelivsbransjen
  • du har en solid økonomi og ambisjoner om å åpne flere enheter på sikt

Virker dette spennende eller ønsker dere andre konsepter i porteføljen?

Cappa bistår denne kjeden med å finne riktig samarbeidspartner, kontakt oss for en fortrolig prat. Hører gjerne fra deg, enten du vil starte på egenhånd, eller representerer en etablert aktør/investor i bransjen.
All kontakt skal gå via Cappa i den innledende fase.

  • Ta kontakt med Fredrik Hjortdal (mob: 93036876) eller Fredrik Vegsgaard (mob: 90020079) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Cappa har et stort nettverk i inn- og utland, og bistår en rekke utenlandske kjedekonsepter med etablering og ekspansjon.