Cappa er med som vinner av Europeisk pris

I år er det 10 år siden Cappa innledet et samarbeid med konsulentnettverket FranchiseArkitekt, Skandinavias ledende fagmiljø innen etablering, drift og utvikling av franchise- og kjedeorganisasjoner. I dette nettverket representerer Cappa fagområdet rekruttering. I tillegg til å bistå kjedevirksomheter, er FranchiseArkitekt initiativtaker til etableringen av Norges Franchiseforening. Vi har siden 2015 også gjennomført den årlige Franchisekonferansen i samarbeid med hovedorganisasjonen Virke. Det gjennomføres også tilsvarende konferanser i Sverige.

I år ble FranchiseArkitekt tildelt den gjeve prisen ”Best Services to Franchise» på European Franchise Award. Prisen deles ut av European Franchise Association i Brussel til noen som har utmerket seg spesielt positivt i arbeidet med franchise. Utmerkelsen ”Best Services to Franchise” retter seg til engasjementet for etisk franchising og gjennomgripende profesjonalisme. Vi er stolte av å være en del av FranchiseArkitekt og dermed også være med å vinne denne prisen.

En spesiell takk til Jonas Idestrøm, Branko Lazarevic og Sven Hars for alt arbeidet dere legger ned for at FranchiseArkitekt skal være best i Europa!

I Norge er følgende virksomheter med i FranchiseArkitekt:
Azets, Nordea, Cappa, SGB (Endre Storløkken), Peter Östlund, Marginalen bank & Chainformation.