Cappa-samarbeid med Seeds Consulting fra UK

Seeds Consulting er et London-basert konsulentselskap med en stor portefølje fylt med de beste café- og restaurantkonseptene i Europa. Konseptene varierer fra store og veletablerte til mindre og nye «up and coming». Samarbeidet innebærer at Cappa fronter konseptene til potensielle partnere og investorer i Norge.

Varehandelen er i stor endring i Norge. Tradisjonell retail har utfordringer, mens mat- og drikkekonsepter tjener gode penger og er i vinden som aldri før. Kjøpesentrene og byene skriker etter nye spennende mat- og drikkekonsepter for å kunne tilby attraktive matopplevelser. Via dette samarbeidet kan Cappa bidra til nettopp dette.

Vil du rulle ut Europas største wok-kjøkken, Wok to Walk, i Norge? Norge er det landet i verden som spiser mest avokado per capita, så hvorfor ikke gi kundene The Avocado Show? Eller Marugame Udon? Udon er en japansk nudel som har tatt det europeiske markedet med storm.

Dette er 3 av flere konsepter Cappa ønsker å tilby det norske markedet. Er du etablert med andre konsepter og ønsker et nytt spennende konsept i din portefølje? Eller har du jobbet i bransjen og ønsker å starte på egen hånd? Ta kontakt med partner/senior rådgiver i Cappa, fredrik.vegsgaard@cappa.no tlf. +47 900 20 079

For en oversikt over alle konsepter Cappa og Seeds Consulting samarbeider om nå, trykk her.