Duoen som delte en drøm

Vi har begge delt drømmen om å drive noe selv – det å få sjansen til å utvikle seg, få mer ansvar og lage sin egen arbeidsplass. Å starte noe sammen gjorde drømmen mer realistisk, men vi visste ikke helt hvordan vi skulle ta tak i det. Det var da vi så annonsen for DESIGNA.

Vi var kjent med DESIGNA og dansk design fra før, men for oss var det også viktig å se produktene og bli bedre kjent med dem. Da vi fikk møte DESIGNA i Danmark ble vi enda mer sikre på at dette var en bra partner. Og ikke minst er produktene veldig flotte. Vi fant fort ut at DESIGNA var riktig for oss, og de har vært der for oss hele veien siden. De har henvist oss til riktige mennesker, hjulpet med oppbygging, etablering av AS, opplæring og markedsføring. Ja, oppstart fra A-Å!

Nå er vi i gang og har fremdeles tett kontakt med Danmark som er gode å støtte seg på, og DESIGNA i Norge følger oss opp og lurer på hvordan det går med oss. Vi må si at vi er veldig stolte av å representere DESIGNA. Det er klart det blir litt armer og bein når man skal lære seg nye systemer osv., men vi synes det er kjempegøy. Vi to utfyller hverandre og spiller hverandre gode.

Vi har stort fokus på kunden, og den største given er når vi får gode tilbakemeldinger fra dem. Eierfølelsen blir forsterket sammenlignet med hvordan det er å være fast ansatt nå som vi driver for oss selv. Det er våre navn som er knyttet til dette på en annen måte enn før.

At du kjenner markedet har mye å si for å lykkes som franchisepartner i DESIGNA. Man må klare å ta tak i lokalmarkedet og holde fokus på kunden, sånn at god service og oppfølging blir det viktigste. Vi vil si til andre som vurderer franchise at man angrer jo ikke på det man har gjort, men heller det man ikke har gjort. Har du lyst til å drive noe for deg selv, er DESIGNA et helt supert selskap å bli en del av!

Trine Lise Helleseng og Heidi Strand Hodne er tidligere kollegaer og har nå vært franchisepartnere i DESIGNA Kristiansand siden februar 2018.

Av Cappa, 4. oktober 2018.