Franchiserapporten 2017

Franchisekonferansen har siden 2015 blitt arrangert av Virke og Franchisearkitekt, Cappa er en del av sistnevnte aktør. I år har dette samarbeidet blitt utvidet, og som resultat presenteres nå franchiserapporten 2017.

Formålet med franchiserapporten 2017 er å sette fokus på franchise som forretningsmodell og fremme god franchisedrift. Her kan du få et innblikk i hva som gjør denne forretningsmodellen til den raskest voksende i det skandinaviske markedet, og i korte trekk hvilke faktorer som inngår i et profesjonelt og seriøst franchisesystem. Det er ikke bare i Norge franchise er en vanlig driftsform, Virke gir en god beskrivelse av utviklingen av franchise i USA og resten av Europa også.

I rapporten får du nøkkeltall for andre halvår 2016. Disse nøkkeltallene er hentet fra Virkes Retaildatabase som består av tall fra 500 kjeder i 50 bransjer. En spørreundersøkelse utført blant flere kjedeledere, gir et innblikk i hvordan forventningene til første halvår av 2017 var.

Denne rapporten er for deg som er nysgjerrig på, vurderer eller har franchise i dag. Så sett deg ned i en god stol med en kaffe, og les den spennende rapporten Franchiserapporten_2017.