Design Haircare omprofileres til Föhn

Design Haircare ble etablert i 1985 og har siden starten hatt en stabil vekst. Kjeden har utviklet seg fra å være et drop-in konsept på 80- og 90-tallet, til å bli en av Norges ledende aktører i frisørbransjen. I dag består kjeden av 7 salonger plassert på Romerike og i Oslo, med over 80 000 kundebesøk årlig.

I 2020 begynte Design Haircare omprofileringen til Föhn, og kjeden har store planer for videre vekst på Østlandet. Med sitt konsept tilbyr Föhn kunden stor frihet. De har en dynamisk prismodell som gir kunden et hav av valgmuligheter enten de er opptatt av trender, velværeinnhold eller pris. Uansett skal behandlingen være av ypperste kvalitet.

Nå søker vi deg som ønsker å drive din egen Föhnsalong. Med konseptet kan du realisere drømmen om å åpne din egen salong. Driver du allerede en salong i dag, er du også velkommen inn i kjeden. Med franchisemodellen til Föhn kan du som frisør bruke tiden på det som er gøy; nemlig å skape gode kundeopplevelser og et godt arbeidsmiljø i din salong.

Vil du høre mer om konseptet og muligheten? Les mer her, og ta gjerne kontakt med rådgiver Fredrik Hjortdal (tlf:930 36 876) i Cappa for mer informasjon.