Gard-Even (28) realiserte drømmen i REMA 1000!

Jeg begynte ganske tilfeldig i dagligvare etter at jeg hadde vært i militæret. Jeg startet som salgskonsulent og ble senere spurt om å bli nestkommanderende i en dagligvarebutikk. Jeg trivdes godt og forstod at det var mange muligheter i bransjen. Etter hvert vokste tanken om å drive for seg selv, og da var REMA 1000 et naturlig valg for meg.

Jeg liker veldig godt franchisekonseptet til REMA 1000 og at de rendyrker franchisemodellen sin. Jeg var trygg på å investere i egen butikk fordi jeg hadde sterk tro på konseptet og på meg selv. Jeg visste at det i bunn og grunn handler om å være en god kremmer og ta vare på de ansatte. Og så klart jobbe ut fra mantraet vårt «det enkle er ofte det beste».

Før jeg fikk nøklene til min egen butikk, bestod opplæringen i å hospitere hos en annen Kjøpmann. Den erfaringen var veldig nyttig. I dag har jeg kontakt med regionskontoret kanskje én gang i måneden. Jeg er i kontakt med litt ulike personer der og det kan for eksempel være salgssjef eller økonomisjef. Det er lav terskel for å ringe dem hvis man har spørsmål.

Man må jobbe mye for å lykkes som Kjøpmann, men har også en mer fleksibel hverdag.

Hverdagen som Kjøpmann er variert, den består av alt innen butikkdrift. Forskjellen på min arbeidshverdag nå sammenlignet med da jeg var fast ansatt, er at nå styrer jeg hverdagen min helt selv. Man må jobbe mye for å lykkes som Kjøpmann, men har også en mer fleksibel hverdag. Jeg kan velge å jobbe mye i perioder for så å jobbe mindre i andre perioder. Det trives jeg veldig godt med!

Jeg håper folk forstår hvilke muligheter som ligger i REMA 1000. Jeg er 28 år og har snart vært Kjøpmann i 2 år. Det som er fint som Kjøpmann er at du ikke står alene, men samtidig kan bygge og drive ditt eget selskap. Du blir en del av et solid franchisekonsept, med gode økonomiske muligheter om du er villig til å legge ned den innsatsen som kreves. Jeg er godt fornøyd med mine resultater og klarte å levere slik jeg hadde som mål det første hele driftsåret mitt.

Har du kremmerinstinkt, liker å jobbe i butikk og tar vare på folka dine, vil jeg si at du har gode muligheter for å lykkes som franchisetaker i REMA 1000!

Gard-Even Kirkeng, Kjøpmann REMA 1000 Skogveien

Vil du også bli Kjøpmann? Se aktuelle muligheter her.

Av Cappa, 5. oktober 2020.