Kreatima har åpnet sin første butikk i Norge

Den svenske kjeden Kreatima har åpnet sin første butikk i Norge.

Køen gikk langt oppover Bogstadveien da Thomas Kalmer og hans team åpnet sin første butikk i Norge fredag 28. oktober 2022. Butikken ligger i Bogstadveien 1, rett under Normal.

Thomas Kalmer er daglig leder i butikken, men sitter også i ledergruppen til Kreatima i Skandinavia. Etter å ha hatt lederjobber i bransjen for kunstnermateriell i mer enn 10 år har Thomas blitt et kjent og kjært ansikt for mange. Han har en unik fagkompetanse og strekker seg langt for å skape de gode kundeopplevelsene.

I mer enn 80 år har Kreatima levert kunstnermateriell og malingstilbehør til kunstnere og hobbyentusiaster i sentrale Stockholm. Kreatima har butikker i Oslo, Stockholm og Göteborg, og et av Nordens største utvalg av kunstnermateriell på nett. Kreatima eies av Panduro-gruppen, som er Europas ledende kjede innenfor hobbymateriell. Panduro omsetter for over 1 milliard kroner, og har solide resultater. Det finnes i dag 103 Panduro-butikker totalt fordelt på seks land, hvorav 19 butikker i Norge. Butikkene tilbyr kjente merkevarer til konkurransedyktige priser, og gjennomfører også forskjellige aktiviteter og kurs.

Cappa er stolte over å ha blitt valgt som rekrutteringspartner for Kreatima i Norge, og ønsker Thomas lykke til med nye og spennende utfordringer.