Økte omsetningen fra 8 millioner til 30 millioner på 4 år

Jeg ønsket å drive min egen virksomhet, og Kvik virket som et solid konsept med et anerkjent merke. Før jeg begynte i Kvik hadde jeg aldri jobbet i butikk, erfaringen min var fra utesalg i byggebransjen og innenfor kontorinnredning. Det var som å komme inn i en familie når jeg begynte i Kvik. De er så opptatt av at jeg skal lykkes, og jeg følte en trygghet fra dag 1. Jeg fikk en veldig god start med bra opplæring fra Kvik til å klare meg selv.

Jeg tror de fleste som blir franchisetaker på et tidspunkt lurer på om det er verdt å gå videre. Man må bite tennene sammen og komme over en hard periode. I begynnelsen går det trått når alt er nytt og man blir usikker på mye. Når man er usikker på sine valg, så tar også ting lenger tid. Etterhvert, så får man satt noen rutiner og da går det bedre og bedre. Læringskurven er veldig bratt. Å være franchisetaker er ikke en jobb, men en livsstil. Det er så spennende å vite at man kan bygge opp noe, ta egne beslutninger og at ingen hverdag er lik.

Renommé er ekstremt viktig for suksess. Vi har investert lite i markedsføring lokalt, og heller sørget for at kundene har fått en god opplevelse i butikken. Det er så moro når vi får positive tilbakemeldinger fra kunder på det vi gjør. Inntjening og resultater har gått langt over mine forventninger. Vi har økt omsetningen fra 8 millioner til 30 millioner på 4 år! Vi startet med 4 ansatte, nå er vi 10. Vi ble kåret til verdens beste Kvikbutikk i år. Det er veldig motiverende!

Til andre som vurderer å bli franchisetaker vil jeg si at det er mulig hvis du bare vil! Men engasjement og pågangsmot bør være over gjennomsnittet. Ikke tro du mestrer alt med en gang, men reflekter og lær av andre. Det er ekstremt spennende å være franchisetaker, og moro å være på jobb!

Rune Kristiansen, franchisetaker i Kvik Trondheim siden 2011.