Rekruttering i en utfordrende tid

Vi har alle plutselig blitt rammet av en krise som vi ikke har sett maken til siden andre verdenskrig. Den gang var fienden synlig og definerbar. Det er den ikke nå. På ene siden skal vi isolere oss, hindre smitte og begrense sykdom. På den andre siden skal vi forsøke å holde hjulene i gang i samfunnet, næringslivet og hverdagen. Verden er snudd opp ned på kort tid. Noen av våre oppdragsgivere har stengt ned for en periode for å hindre smitte eller rett og slett fordi kundene er borte. Hos andre er det derimot mer hektisk enn noen gang.

Vi i rekrutteringsbransjen er naturlig nok også berørt av situasjonen. Men takket være innarbeidede og gode verktøy, klarer vi å fortsette tilnærmet som tidligere. Selv med mange kolleger på hjemmekontor bevarer vi dynamikken og fellesskapet i Cappa.

Vi i Cappa holder altså åpent, og gjennomfører prosessene digitalt. Verktøyene vi bruker er sikre og enkle for kandidatene å bruke. Selv om de fleste har fokus på korona nå, så forsøker både vi og våre oppdragsgivere å se forbi denne krisen. Det er godt å oppleve at våre kandidater også har blikket festet fremover og har ambisjoner for egen karrière. Dette betyr igjen at det er fremdrift i oppdragene, og vi tilpasser oss situasjonen så godt vi kan.

Om du er aktiv jobbsøker eller vurderer nye muligheter, anbefaler vi at du registrerer din CV hos oss og holder profilen din oppdatert. Da vil vi lettere kunne finne deg igjen senere. Registrering skjer herfra.

Kanskje du ønsker å tenke helt nytt nå?
Er det til høsten du vil starte din egen virksomhet og være din egen sjef? I Cappa jobber vi med faste stillinger, men også kjedekonsepter der man driver en eller flere enheter. Vi har også oppdrag der vi søker deg som vil etablere helt nye kjeder på det norske og skandinaviske markedet. Ta gjerne en titt på ledige muligheter:

Klikk her for stillinger og franchisemuligheter.
Klikk her for å se utenlandske kjeder som vil til Norge/Skandinavia.

Vi ønsker deg lykke til i en utfordrende tid. Ta gjerne kontakt om du er arbeidssøkende eller oppdragsgiver.

Vi er her for deg i dag og i morgen.

Vennlig hilsen
Frode Finsrud og Fredrik M. Vegsgaard, grunnleggere av Cappa.